Grunden ligger på Højensvej i området Rantzausminde i Svendborg med udsigt til Svendborgsund. Foto: Colliers
Grunden ligger på Højensvej i området Rantzausminde i Svendborg med udsigt til Svendborgsund. Foto: Colliers

Koncenton og Brdr. Thybo køber op – vil bygge knap 10.000 kvm boliger på Fyn

Koncenton, der har specialiseret sig i udbud af ejendomsprojekter i vækstbyer, har netop i samarbejde med Brdr. Thybo Ejendomsudvikling købt en lokalplanlagt projektgrund i Svendborg, hvor de sammen vil bygge knap 10.000 kvm boliger.

Der er tale om en lokalplanlagt projektgrund på 64.457 kvm, hvor der projekteres med opførelsen af boligerne. Grunden ligger på Højensvej i området Rantzausminde i Svendborg med udsigt til Svendborgsund. Netop beliggenheden var afgørende for købers beslutning.

– Koncenton ser frem til at blive repræsenteret i Svendborg med et solidt ejendomsprojekt på en flot placering. Projektet passer godt ind i vores ambitioner om at være mere til stede i såkaldte vækstbyer. Med projektet i Rantzausminde er der mulighed for at leje sig ind i kvalitetsbolig med udsigt ud over Svendborgsund, siger investeringsdirektør Oliver Peters, Koncenton.

Læs også Koncenton køber 8.000 kvm projekt af Birch Ejendomme fo trecifret millionbeløb (+)

Læs også Koncenton køber 12.000 kvm boligprojekt i Høje Taastrup (+)

Læs også Koncenton investerer igen i Aalborg

Brdr. Thybo Ejendomsudvikling
Brdr. Thybo Ejendomsudvikling blev etableret i 2009 og er udsprunget af entreprenør- og murerfirmaet Brdr. Thybo i Skanderborg. Bag Brdr. Thybo Ejendomsudvikling står Rasmus Kjær, som er byggeleder og udvikler. Ejendomsudviklingsselskabet har hovedsæde i Aarhus C og bygger primært i Aarhus og omegn.

Colliers Fyn har formidlet salget på vegne af advokat Søren Ole Knudsen og tidligere bankdirektør Karsten Hansen, Svendborg.

– Særligt boligejendomme og projektgrunde på førsteklasses beliggenheder er meget efterspurgte. Der er kapitalrigelighed i markedet og en lav rente, der har sendt investorerne i retning mod ejendomsmarkedet. Da udbuddet i København og Aarhus ikke er stort nok til at dække den aktuelle efterspørgsel, så retter investorerne søgelyset mod vækstbyer i provinsen, siger direktør Martin Pedersen, Colliers Fyn.

Seneste nyheder om transaktioner

Nordsjællandsk virksomhed køber kontorejendom i Birkerød (+)

Ejendomsselskab køber erhvervsejendom i Roskilde af jysk/sjællandsk investorduo (+)

1.461 kvm stor kontorejendom solgt off-market

Opløst andelsboligejendom på Frederiksberg solgt for trecifret millionbeløb (+)

Crescendo køber ejendomsprojekt i Silkeborg for over 150 millioner kr. (+)

Læs flere nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder