Adm. direktør Jesper Faurholdt, Danske Shoppingcentre

ATP, Danica og Dades klar til store investeringer i shoppingcentre

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades og selskabet Danske Shoppingcentre, der ejer 17 shoppingcentre landet over, og som er et joint venture mellem ATP Ejendomme og Danica Pension, vil investere massivt for at vækste, da mange storcentre vurderes at stå over for kraftige værdifald som følge af detailhandlens udfordringer.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Læs også Milliardoverskud i Dades dykker til underskud på 191 millioner kr. (+)

Shoppingcentreejere er overbeviste om, at transformation af shoppingcentre til oplevelsescentre med for eksempel biografer og endnu flere steder med bespisning er vejen frem.

– Jeg er helt sikker på, at vi kommer til at investere i vores centre over de kommende år, både på at modernisere og med at skabe et oplevelseselement med bespisning og biografer og lignende, så det bliver mere en oplevelse at komme ud at shoppe. Og vi er ikke afvisende over for at investere i eller købe nye centre, siger adm. direktør Jesper Faurholdt, Danske Shoppingcentre, til Børsen.

Adm. direktør og medejer Boris Nørgaard Kjeldsen, Dades, er overbevist om, at shoppingcentrene bliver en god forretning de kommende år og kommer til at klare sig bedre end resten af detailhandelen.

– Storcentre har mere at byde på. De har større bredde i butikssortiment, de har en stærkere destinationseffekt, og så har de et bedre indeklima og miljø grundet overdækning. Og al erfaring viser, at det er noget, der betyder en del i Danmark, med det klima, vi har, siger Boris Nørgaard Kjeldsen til Børsen.

Læs også Bryggen i Vejle vil have storbutikker

Læs også Dansk-udenlandsk investorkreds køber sjællandsk shoppingcenter for omkring 30 mio. kr. (+)

Læs også SSCP løfter sløret for nye butikker og tiltag efter opkøb af jysk center med 35 butikker (+)

Læs også Jesper Andreasen går ind i jysk butikscenter: Jeg er med på en lille lodseddel (+)

Læs også Scandinavian Shopping Center Partners køber jysk center med 35 butikker (+)

Læs mange flere nyheder om retail her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder