Partner Jakob Schou Midtgaard, Accura. Foto: Plesner
Partner Jakob Schou Midtgaard, Accura. Foto: Plesner

Accura finder seks nye partnere og en associeret partner i Plesner

Advokatfirmaet Accura forstærker sig med seks nye partnere og en associeret partner. Alle syv er hentet hos advokatfirmaet Plesner. Med udvidelsen af partnerkredsen styrker Accura sit fokus på at rådgive kunder i forbindelse med komplekse transaktioner. De nye partnere kommer med solid erfaring inden for rådgivning om fast ejendom og virksomhedstransaktioner.

Til afdelingen for fast ejendom hentes fire nye partnere – det er Anders Friis, Jakob Schou Midtgaard, Luise Christensen og Rikke Maria Falck Jensen.

Inden for virksomhedstransaktioner bliver teamet forstærket med tre nye navne – det er partner Tue Ravnholt Frandsen, partner Torben Nørskov og associeret partner Lars Mygind Bojsen.

– I Accura har vi altid haft en fokuseret strategi, og vores fælles ambition er, at vi vil være en advokatvirksomhed i vores egen liga inden for rådgivning om transaktioner. Optagelsen af de nye partnere er endnu et vigtigt skridt mod opfyldelsen af den ambition, siger partner og bestyrelsesformand Thomas Weincke, Accura.

Læs også Thomas Stampe trækker sig som ledende partner i Lundgrens

Læs også Accura bygger 10.000 kvm domicil i Nordhavnen

Store forventninger
Især Anders Friis, Jakob Schou Midtgaard og Tue Ravnholt Frandsen har evnet at opbygge specialiserede teams og markante kundeporteføljer, fremhæver bestyrelsesformanden.

– Med dem og de øvrige partnere om bord vil vi fremover blive endnu bedre i stand til at videreudvikle kompetencer og produkter til gavn for vores fælles kunder, ligesom vi vil styrke vores position som en af de absolut mest attraktive virksomheder for de mest talentfulde og ambitiøse medarbejdere, siger Thomas Weincke.

Nyudnævnte Accura-partner Anders Friis siger på vegne af de indtrædende partnere:

– Skiftet til Accura er udtryk for et stort ønske hos os alle om at arbejde på et advokatkontor, der er højt specialiseret i at rådgive om komplekse transaktioner. Vi deler Accuras ambitioner og det stærke fokus på transaktioner, som giver en helt særlig kultur, tilgang til rådgivningen og fokus i processer og ydelser, som vi glæder os til at blive en del af.

Læs også Her er årets bedste ejendomsadvokater

Læs også Ejendomsadvokater: 7 profiler har sat sig fast på toppen (+)

Læs også Kvindefag? Ikke på toppen af ejendomsadvokaterne (+)

Læs også Kvindelig dansk ejendomsadvokat til tops i international ranking (+)

Læs flere nyheder om advokatbranchen her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder