Thomas Stampe, Lundgrens. Foto: Lundgrens
Thomas Stampe, Lundgrens. Foto: Lundgrens

Thomas Stampe trækker sig som ledende partner i Lundgrens

Advokatfirmaet Lundgrens, som blandt andet tilbyder juridisk rådgivning inden for køb og salg af fast ejendom, projektudvikling, lejeret, entrepriseforhold, udbud og OPP-projekter, skal have ny ledende partner, fordi Managing Partner Thomas Stampe trækker sig fra posten efter fire år.

– Vi har i fællesskab leveret flotte resultater på strategien og netop vedtaget en ny god og fremsynet strategi for de næste tre år. Så jeg finder tidspunktet passende for at trække mig fra posten som Managing Partner og vende tilbage til advokatforretningen, som jeg har savnet. Jeg er glad for min periode på posten, og synes jeg overleverer et Lundgrens i god form og på vej frem, siger Thomas Stampe.

Thomas Stampe er partner i Lundgrens’ afdeling for fast ejendom. Han er specialiseret i entrepriseret og projektudvikling, herunder erhvervslejeret og køb og salg af fast ejendom.

Bestyrelsesformand Michael Alstrøm roser Thomas Stampe, som kom til Hellerup-baserede Lundgrens fra Bech-Bruun, hvor han var partner fra 2006 til 2012.

– Thomas Stampe har medvirket til en særdeles vellykket realisering af strategi 2016-2019 og senest til lanceringen af strategi 2020-2022. Vi skylder Thomas en kæmpe tak. Han har i høj grad medvirket til at forme og udvikle Lundgrens til det, vi står for i dag. Og så har Thomas ydet en meget væsentlig og engageret indsats og har en stor del af æren for Lundgrens styrkeposition i dag, siger Michael Alstrøm.

Indtil næste generalforsamling leder driftsdirektør/COO Martin Kirkegaard den daglige ledelse sammen med bestyrelsen.

Lundgrens er et partnerselskab med 135 medarbejdere, heraf 25 partnere og 80 jurister.

Lundgrens advokatpartnerselskab havde i 2018 en bruttofortjeneste på 172 millioner kr. mod 138 millioner kr. året før, mens årets resultat i 2018 landede på 0 kr. mod 0,8 million kr. i 2017.

Seneste navnenyheder

Logistic Contractor forstærker i Danmark med projektleder

To tidligere boligdirektører træder til efter fritstilling af direktør i Helsingørs største boligselskab

Niam bliver kunde hos Cobblestone

Colliers udnævner chef for specialistteam

Bonava forfremmer adm. direktør Kristina Olsen og ansætter samtidig ny direktør

Læs mange flere navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder