COO Kenneth Ohlendorff, 360 North
COO Kenneth Ohlendorff, 360 North. Foto: Kenneth Ohlendorff

Blackstone udnævner Kenneth Ohlendorff til COO i 360 North

Kenneth Ohlendorff er ny COO i 360 North.

Dermed fortsætter det danske selskab, som ejes af den amerikanske kapitalfond Blackstone, med at styrke ledelsen og organisationen. Kenneth Ohlendorff er 1. oktober samtidig indtrådt i direktionen i 360 North.

Kenneth Ohlendorff, 54, kommer fra en stilling som adm. direktør i Jeudan Servicepartner og har tidligere været ansat i nordiske og europæiske vicepræsidentstillinger og som Country Manager i Regus, der er verdens største udbyder af fleksible kontorløsninger. Derudover har han grundlagt og administreret kontorhotellet Firstclients, som blev erhvervet af Regus, samt det Storkøbenhavns-fokuserede ejendomsinvesteringsselskab Navijo Holding. Han har desuden tjent som medlem af Dansk Industris udvalg for byggepolitik.

Læs også Blackstone trækker sig fra købsaftale på Frederiksberg-ejendomme

Ny direktion
I 360 North vil Kenneth Ohlendorff trække på sin erfaring med blandt andet opbygning af kundefokuserede servicevirksomheder samt bruge sin indsigt og lederbaggrund inden for ejendomsmarkedet.

– Kenneth Ohlendorff bringer et væld af uvurderlig operationel erfaring til vores management team og organisation og bidrager hermed til vores ambition om at opbygge en endnu stærkere og mere serviceorienteret virksomhed. Denne udnævnelse er endnu et bevis på vores langsigtede forpligtelse over for vores lejere og det københavnske boligmarked, og vi ser frem til at fortsætte vores arbejde i de kommende år, siger adm. direktør Lars Pærregaard, 360 North.

Direktionen i 360 North består nu af adm. direktør Lars Pærregaard, CFO Ole Markussen og COO Kenneth Ohlendorff.

Tidligere i år købte Blackstone 360 North.

Læs også Blackstone udnævner Ole Markussen til CFO i 360 North

Læs også Blackstone udnævner Lars Pærregaard til CEO for danske ejendomme

Læs også Politikere stopper nyt Blackstone-projekt: Der er trods alt grænser (+)

Læs også Blackstone får afvist over 1.300 kvm boligprojekt i København (+)

Læs også Blackstone køber 360 North

Læs mange flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder