Forhenværende direktør for Boliggården i Helsingør Lars Carl Gruby. Foto: Boliggården
Forhenværende direktør for Boliggården i Helsingør Lars Carl Gruby. Foto: Boliggården

To tidligere boligdirektører træder til efter fritstilling af direktør i Helsingørs største boligselskab

Efter en lille måned uden direktør i Boliggården i Helsingør har boligselskabet med over 6.000 lejemål med hjælp fra BL – Danmarks Almene Boliger fået ny, midlertidig ledelse.

Således har Bent Frederiksen, tidligere direktør i Boligforeningen 3B og senest regionsdirektør i Domea.dk, og Niels Olsen, tidligere direktør i DAB, fra 9. oktober udgjort en midlertidig ledelse i Boliggården.

Bent Frederiksen har fået ansvaret som midlertidig direktør, mens Niels Olsens opgave er at tilbyde sparring på især opgaver knyttet til Nøjsomhed og bestyrelsesbetjening.

I september blev daværende direktør for Boliggården Lars Carl Gruby fritstillet, efter en – ifølge formanden – fælles aftale på et ekstraordinært og lukket bestyrelsesmøde 11. september. Begrundelsen for fritstillingen er dog stadig ukendt.

Farvel til fire bestyrelsesmedlemmer
Boliggårdens formand Charlotte Olsen og næstformand Christian Nielsen samt to andre bestyrelsesmedlemmer har meddelt, at de forlader bestyrelsen i Boliggården i forbindelse med et ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 21. oktober.

Nu forhenværende direktør for Boliggården Lars Carl Gruby tiltrådte som direktør i Helsingørs største boligselskab 1. oktober 2017 efter mange år med Birte Flæng Møller i direktørstolen.

Læs mere i Direktør for stort alment boligselskab i Nordsjælland fritstillet

Seneste navnenyheder

Niam bliver kunde hos Cobblestone

Colliers udnævner chef for specialistteam

Bonava forfremmer adm. direktør Kristina Olsen og ansætter samtidig ny direktør

Tidligere EY-formand køber sig ind i både Pihl & Søn og LM Byg

Christian Hyldahl bliver nordisk chef for Blackrock

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder