Adm. direktør Peter Boltau, TL Byg

Nordjysk entreprenør firedobler bundlinjen: Vi skal ikke vækste for enhver pris

Det går godt for den nordjyske entreprenørvirksomhed TL Byg, der i dag omsætter for et større trecifret millionbeløb og beskæftiger flere end 240 faste medarbejdere.

Det viser nyt årsregnskab 2018/19, der dækker frem til 30. juni 2019.

Bruttofortjenesten er i seneste regnskabsår løftet fra 112 millioner kr. til 139 millioner kr. – en vækst på 24 procent. Årets resultat efter skat vokser fra 3,4 millioner kr. til 13,3 millioner kr. Det er knap en firedobling af bundlinjen og flugter med forventningen.

– Vi er godt tilfredse med udviklingen i forretningsomfang og glæder os især over udviklingen på bundlinjen, der er et resultat af en målrettet strategi og en fantastisk medarbejderindsats. Vi har det seneste år fokuseret på at styrke virksomheden og konsolidere os i markedet. Vi skal ikke vækste for enhver pris, men i stedet fokusere på at gøre det rette på længere sigt, forklarer adm. direktør Peter Boltau, TL Byg.

Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende.

For det kommende år forventer ledelsen en omsætning og et resultat efter skat på niveau med 2018/19.

Derfor fremgang
En af forklaringerne på TL Bygs succes er ifølge direktøren et flerårigt fokus på digital omstilling. Det har senest resulteret i lanceringen af en ny it-platform, der skal digitalisere virksomhedens arbejdsprocesser yderligere.

– TL Byg rummer et meget stort potentiale, og vi investerer i disse år kraftigt i at løfte virksomheden til næste niveau. Her har vi blandt andet fokus på kompetenceudvikling, øget synlighed og digitalisering, der kan sikre en mere effektiv arbejdsgang og mindske en række af vores manuelle processer. Vi kan nu styre hele projektporteføljen via it – både i forhold til kapacitet, tid og ressourcer, og det kommer til at gøre en kæmpe forskel i vores daglige arbejde, siger Peter Boltau.

Læs også Tidligere EY-formand køber sig ind i både Pihl & Søn og LM Byg

Seneste resultater – TL Byg A/S

Kilde og tabel: TL Byg A/S’ årsregnskab 2018/19

Læs mange flere regnskabshistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder