Jesper Koefoed. Foto: PR

Tidligere EY-formand køber sig ind i både Pihl & Søn og LM Byg

Jesper Koefoed, tidligere adm. direktør og bestyrelsesformand for revisions- og konsulentvirksomheden EY Danmark, har hurtigt skabt sig en bestyrelseskarriere i byggebranchen.

Nu blot tre måneder efter, at han blev valgt som bestyrelsesformand for entreprenørvirksomhederne Pihl & Søn og LM Byg, køber han sig ind i begge selskaber.

LM Byg og Pihl & Søn, som netop har afleveret flotte regnskaber, får dermed Jesper Koefoed som ny medejer.

Læs mere i Genopstået Pihl & Søn lander overskud på 5,5 millioner kr. efter andet driftsår

Carsten Mindegaard, hovedaktionær i Pihl & Søn samt ejer af LM Byg, glæder sig over at have fået Jesper Koefoed med i ejerkredsen.

– Jesper Koefoed har gennem en lang karriere i EY vist, at han er en af landets bedste rådgivere og dygtigste topledere og har allerede efter kort tid bidraget med stor værdi i bestyrelsesarbejdet for både LM Byg A/S og Pihl & Søn A/S. Begge selskaber ser ind i et 2019/2020 med et markant stigende aktivitetsniveau, og det er derfor det helt rigtige tidspunkt for mig at tage nye kræfter ind i både bestyrelses- og ejerkredsen, siger Carsten Mindegaard.

Selv siger hovedpersonen, Jesper Koefoed:

– Byggebranchen er hele tiden under udvikling og går en spændende fremtid i møde med både klimadagsorden, nye boligformer og erhvervsbyggerier for både det offentlige og det private. Derfor er det utroligt interessant for mig at investere i to specialiserede virksomheder, der er nogle af de bedste i landet inden for deres fagområde, samtidigt som de to selskaber gennem Pihlkonsortiet, som M.J. Eriksson også er en del af, repræsenterer et meget kompetent alternativ til de fire helt store spillere på markedet.

– Det er det, bygherrerne efterspørger, og som gør det interessant at være medejer, siger Jesper Koefoed.

Han forventer sammen med Carsten Mindegaard en ’betydelig vækst og et solidt resultat’ for begge selskaber i 2019/2020-regnskabet.

Læs også Pihl & Søn og LM Byg henter ny formand i EY

Læs også Aarsleff-direktør bliver direktør i Pihl & Søn

Læs også Pihl & Søn styrker ledelsen med ny økonomichef

Læs også Pihl & Søn på vej tilbage: Tilfreds med underskud på 5,8 millioner kr. (+)

Læs også Team fundet til Scandics største hotel i Norden med 632 værelser

Læs navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder