Kristina Olsen.

Bonava forfremmer adm. direktør Kristina Olsen og ansætter samtidig ny direktør

Adm. direktør Kristina Olsen, der siden sidste år har siddet i en midlertidig topchefrolle som BU President (Business Unit President), er netop udpeget til at stå officielt i spidsen for Bonava i både Danmark og Norge.

Med udnævnelsen indtræder Kristina Olsen desuden som fast medlem af koncernledelsen i Bonava.

Bonava har for nylig ansat Anders Schönau. Han kommer fra NCC og er udnævnt til design- og produktionsdirektør, mens Johnny Sørensen har forladt TK Development for at blive seniorudviklingschef i Bonava.

Bonava, der blandt andet står bag mere end 400 boliger i Havnevigen på Islands Brygge i København, er i gang med nye byggeaktiviteter i en række omegns- og forstadskommuner. Alene sidste år erhvervede Bonava jord til 662 nye boliger i hovedstadsområdet. Dermed fortsætter Bonava sine aktiviteter med ’at tilbyde familievenlige boliger, der er til at betale’.

Det er blandt andet den udvikling, Kristina Olsen sammen med de to nyansatte profiler skal styrke. Anders Schönau har fået ansvaret for produktion og design for Bonava i såvel Danmark som Norge. Med på holdet er Johnny Sørensen, der udover TK Development har nøglejobs i Arkitektgruppen og NPV på cv’et.

Claus Skytte rykker til Deas
Samtidig siger Bonava med virkning fra årsskiftet farvel til regionschef Claus Skytte, der tiltræder en ny stilling som head of development hos Deas Asset Management. Kristina Olsen overtager i den forbindelse Claus Skyttes ansvarsområde i Region København.

Læs mere i Deas Asset Management henter Bonava-direktør

Direktionen i Bonava Danmark og Norge består fremover af Kristina Olsen og finansdirektør Morten Jakobsen. Sidstnævnte har blandt andet ansvaret for finans, jura, forretningsudvikling, investeringer og transaktioner.

Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling. Bonava med 2.100 medarbejdere er aktiv i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, Rusland, Estland og Letland med en omsætning på 14 milliarder svenske kr. – omkring 9,5 milliarder danske kr. – i 2018.

Læs også Ny direktør for Bonava i Danmark og Norge på plads

Læs også Midlertidig direktør udnævnt for Bonava i Danmark og Norge

Læs også Torben Modvig stopper i Bonava ved årets udgang – har fået nyt topjob

Læs mange flere navnenyheder her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder