Det kommende domicil på Dandyvej i Vejle Nord, hvor blandt andet Colliers fra 2021 lejer sig ind
Det kommende domicil på Dandyvej i Vejle Nord, hvor blandt andet Colliers fra 2021 lejer sig ind

Colliers i Vejle flytter til nyt domicil ved motorvejen

I starten af 2021 flytter Colliers’ afdeling i Vejle ind i et helt nyt domicil på Dandyvej i Vejle Nord.

Det sker sammen med rådgivningsvirksomhederne Skov Advokater, Martinsen Rådgivning & Revision og Handelsbanken. Kontorhuset bygges af Bagger-Sørensen Invest og bliver 4.300 kvm stort med stor synlighed fra Motorvej E45 og Horsensvej.

– Vi opnår flere fordele ved det nye domicil, som passer rigtig fint til vores strategi. Vi opnår en synlighed til blandt andet motorvejen, og derudover understøtter placeringen et geografisk fokus, som går ud over Vejle By. Vi kommer til at dele hus med andre lignende virksomheder, hvilket vi forventer kan give nogle positive synergier, siger partner og direktør René Neesgaard, Colliers i Vejle.

Colliers’ afdeling i Vejle består i dag af 12 medarbejdere.

Læs også Colliers: Flere milliardhandler på vej i 2019 (+)

Læs også Colliers: Potentiale for spekulativt byggeri af logistikejendomme (+)

Læs også Colliers forfremmer tre i vurderings- og rådgivningsteam på 30 mand

Læs også Colliers finder Head of Retail i NPV

Læs også Colliers overtager Aarhus-mægler (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder