Västerås Sykehus. Illustration: Link Arkitektur
Västerås Sykehus. Illustration: Link Arkitektur

Link Arkitektur vinder 85.000 kvm sygehusbyggeri

Link Arkitektur har som totalrådgiver – i samarbejde med underrådgiver Carlsted Arkitekter og landskabsarkitekten WSP – vundet projektet med at udvikle et nyt 85.000 kvm stort akutsygehus i Västerås nordvest for Stockholm.

– Jeg er meget glad for, at vi gennem vores tværskandinaviske sygehussatsning har vundet dette spændende projekt. Planlægning og projektering af komplekse sundhedsbyggerier er en af vores kernekompetencer, der bygger på flere årtiers ekspertise og erfaring, siger Mette Dan-Weibel, der leder sygehussatsningen på tværs af Skandinavien i Link Arkitektur.

Planlægningen af byggeriet af akutsygehuset i Västerås går i gang her i efteråret og er beregnet til at strække sig over otte år.

Link, som i 2017 opkøbte Aarhus Arkitekterne, har solid erfaring med sundhedsbyggerier, blandt andet fra den nye Nordfløjen på Rigshospitalet, Dansk Center for Partikelterapi ved Aarhus Universitetshospital, Hvidovre Hospital og Randers Sygehus.

Seneste nyheder om arkitektfirmaer

Team C.F. Møller vinder 590.000 kvm stort byudviklingsprojekt i Randers

Danske Arkitektvirksomheder går til kamp mod Mipims retningslinjer

Lundgaard & Tranberg raser over kontrakt med Arkitema

SLA vinder nyt stort projekt i Paris – skal tegne 3,7 ha øko-bykvarter

Schmidt Hammer Lassen afskediger mere end hver 10. medarbejder

Læs flere nyheder om arkitektfirmaer her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder