Adm. direktør Mogens C. Ramsløv, Gaihede. Foto: Jeppe Michael Jensen

Gaihede får igen ny adm. direktør: Brug for at komme op i gear 

Mogens C. Ramsløv er fra i dag ny adm. direktør i Gaihede.

Direktørudskiftningen kommer, efter Jacob Ulrik Sachse i august 2017 tiltrådte som øverste direktør i den københavnske ingeniør- og arkitektvirksomhed. Han er fratrådt sin stilling øjeblikkeligt.

Læs mere i Jacob Ulrik Sachse er ny adm. direktør i Gaihede

Udfordret ordreportefølje
– Vi har i 2019 haft udfordringer i forhold til et stabilt flow i vores samlede ordreportefølje. Det er ærgerligt, da vi efter et par turbulente år faktisk er kommet i mål på mange parametre. Vi leverer kvalitet i projekterne og har en sammentømret og professionel medarbejderstab, der gør det godt. Men en virksomhed af vores størrelse skal hele tiden have mange opgaver i gang og på vej ind. Og her skal vi gøre det bedre, siger bestyrelsesformand Peter Spøer, Gaihede.

55-årige Mogens C. Ramsløv er uddannet bygningsingeniør i 1989 og har siden taget to HD-uddannelser med fokus på blandt andet ledelse og organisering.

I de seneste ni år har han arbejdet som underdirektør i Tivoli med ansvar for drift, sikkerhed og udvikling. Her har han opbygget en professionel projektorganisation for håndtering af forlystelseshavens mange bygge- og anlægsopgaver.

Før det har Mogens C. Ramsløv haft ledelsesopgaver i forskellige virksomheder, blandt andet som anlægsdirektør i Banedanmark Entreprise og planlægningsleder i Øresundskonsortiet. Han har solide rødder og netværk i byggebranchen.

Ny ledelse og bestyrelse
– Gaihede er en solid og fin virksomhed inden for renovering. Og jeg har dyb respekt for den indsats, det har krævet at nå dertil. Gaihede er kendt for at levere et ordentligt produkt med gennemprøvede og sikre løsninger. Det kræver dygtige medarbejdere. Men virksomheden har brug for at komme op i gear med øget fokus på kundeservice og udvikling af nye opgaver. Det er jeg sikker på, at jeg med min erfaring i branchen og med ledelse kan stå i spidsen for. Det er en opgave, som vi skal løse sammen i Gaihede, siger den nye adm. direktør.

Fra i dag består ledelsen i Gaihede af adm. direktør Mogens C. Ramsløv og teknisk direktør Jesper Krog.

Før nu forhenværende adm. direktør Jacob Ulrik Sachse varetog stifter og medejer Ragn Gaihede og bestyrelsen fra maj 2017 og frem til august 2017 midlertidigt de aktuelle adm. direktøropgaver, mens den daglige drift i perioden fortsat blev ledet af teknisk direktør Jesper Krog.

Den midlertidige konstellation skyldtes, at Jesper-Max Larsen blev afskediget i maj 2017 efter at være tiltrådt som adm. direktør for Gaihede i juni 2015.

Læs mere i Gaihedes adm. direktør fratræder på grund af skuffende indtægter

Fra minus til plus i 2018
Som Estate Pluss har skrevet, kom Gaihede ud af 2018 med et overskud før skat på 1 million kr. mod et underskud på 5,5 millioner i 2017.

Læs mere i Gaihede vender underskud på 5,5 millioner kr. til overskud efter turbulent 2017 (+)

I juni 2019 indtrådte Peter Spøer som ny bestyrelsesformand for Gaihede. Han var fra 2008 til 2016 adm. direktør i Jeudan Servicepartner og er i dag adm. direktør i Damptech, som laver beskyttelse mod jordskælv.

Læs mere i Gaihede får tidligere Jeudan-direktør som formand (+)

Stifter Ragn Gaihede ejer 86 procent af Gaihede A/S.

Læs også Tidligere Gaihede- og Bech-Bruun-profil ny adm. direktør hos Plan 1 Cobblestone Architects

Fakta: Gaihede

  • Gaihede er en rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed, der primært arbejder i hovedstadsområdet med vedligeholdelse, restaurering, renovering og udvikling af byggeri
  • Virksomheden har eksisteret i 17 år
  • Gaihedes største kundegruppe er ejer- og andelsforeninger – derefter kommer almene boligorganisationer, offentlige bygherrer, ejendomsinvestorer samt energi- og forsyningsselskaber

Læs mange flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder