SBB overtog ved udgangen af juni to undervisningsejendomme i henholdsvis Glostrup og Slagelse. Ejendommen i Glostrup på 7.500 kvm er udlejet til Brøndby Kommune og anvendes i dag til sprogskole. Ejendommen i Slagelse på 7.200 kvm (billedet) er ligeledes fuldt udlejet med Syddansk Universitet som ankerlejer. Bag salget stod den svenske ejendomsfond Niam. Foto: Niam
SBB overtog ved udgangen af juni 2019 to undervisningsejendomme i henholdsvis Glostrup og Slagelse. Ejendommen i Glostrup på 7.500 kvm er udlejet til Brøndby Kommune og anvendes i dag til sprogskole. Ejendommen i Slagelse på 7.200 kvm (billedet) er ligeledes fuldt udlejet med Syddansk Universitet som ankerlejer. Bag salget stod den svenske ejendomsfond Niam. Foto: Niam

SBB jagter opkøbsmuligheder efter første erhvervelser i Danmark

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder