Nadim Stub, Proptech Denmark, og Pernille Engelborg, Totalkredit

Proptech Denmark indgår samarbejde med landets største realkreditinstitut

Proptech Denmark og Totalkredit har indgået samarbejde, som betyder, at Totalkredit træder ind i bestyrelsen og som medstifter af den nystartede netværksorganisation.

– Boligen og boligejerne er kernen for Totalkredits forretning, og derfor får vi med Totalkredit en medstifter og et medlem af bestyrelsen, som bringer et stort kendskab om finansiering af boliger og hele ejendomsmarkedet med ind i samarbejdet. Samtidig oplever jeg, at der også fra Totalkredits side er en stor nysgerrighed efter innovation, så jeg har store forventninger til det samarbejde, der kan opstå på tværs af startups og en stor spiller som Totalkredit, siger adm. direktør Nadim Stub, Proptech Denmark.

Hos Totalkredit ser Pernille Engelborg, underdirektør og Totalkredits repræsentant i Proptech Denmarks bestyrelse, frem til samarbejdet.

– Som medstifter og bestyrelsesmedlem får vi mulighed for at følge udviklingen på tætteste hold, og vi får kontakt til startups og mulige samarbejder på et tidligt stadie. Herved får vi en finger på udviklingspulsen, som jeg håber vil udmønte sig i konkrete services og produkter til gavn for Totalkredit-samarbejdet og for boligejere i hele landet.

Seneste nyheder om proptech:

IBM vil sætte fart på digital udvikling af ejendomsbranchen

Nybygget med ny lancering: Bliver en helt ny måde at tænke lejeboliger på (+)

Proptech-iværksættere: Branchen har forstået, at vi ikke er en døgnflue (+)

Her er Danmarks proptech-miljø

Jakob de Linde ser gode muligheder i startups (+)

Olav de Lindes søn opretter investeringsselskab og går ind i proptech (+)

Læs mange flere nyheder om proptech her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder