Jan Aarestrup

Casa henter ny CFO i Elf Development

Jan Aarestrup er per 1. december ny CFO i udviklings- og entreprenørselskabet Casa med afdeling i Horsens og København. Han kommer fra en CFO-stilling i Elf Development og har tidligere været CFO i Bonava og JM Danmark.

Jan Aarestrup har særlig erfaring med de udfordringer, der knytter sig til økonomi- og likviditetsmæssig styring af store komplekse projekter, herunder controlling, risikostyring og rapportering, fremhæver adm. direktør Torben Modvig, Casa.

Endvidere har Jan Aarestrup 18 års ledelseserfaring fra nordiske virksomheder med primære aktiviteter inden for udvikling og styring af store og komplekse ejendomsprojekter. Han har erfaring fra såvel moderselskaber som især datterselskaber i større internationale, primært nordiske, koncerner med de store og mangeartede rapporteringskrav, der følger med.

– Jan Aarestrup er forretningsorienteret med stort fokus på den daglige drift, det tværorganisatoriske samarbejde samt de processer og strukturer, der faciliterer dette bedst muligt. Samtidig er han værdidrevet med naturlig høj integritet og stor interesse for virksomhedskultur, hvilket også har haft stor betydning for dette ’perfekte’ match. Jeg glæder mig meget til vores samarbejde, siger Torben Modvig.

Jan Aarestrup afløser Kim Balle, som i foråret meddelte, at han skal være CFO i rederiet Torm per 1. december.

Casa er en af Danmarks førende virksomheder inden for udvikling, opførelse og renovering af fast ejendom. Casa har landsdækkende aktiviteter og en årlig omsætning på omkring 2,0 milliarder kr.

Læs også Casa og Nrep går sammen i nyt selskab – skal bygge over 2.000 huse til over 3 milliarder kr.

Læs også Torben Modvig overtager rekordstor Casa-ordrebog på 3,5 milliarder kr.

Seneste navnenyheder:

Bo Asplund udnævnt til partner i rekrutteringsbureau

Kristian Baatrup fratræder øjeblikkeligt

Klaus Kaae stopper som leder af NCC’ store forretningsområde Building Nordics

EDC Projekt Poul Erik Bech henter erfaren kraft som ny partner

Newsec ansætter chef i nyoprettet stilling

Læs mange flere navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder