Adm. direktør Flemming Engelhardt, Topdanmark Ejendom. Foto: Claus Boesen/Mediapress

Topdanmark bygger yderligere 100 boliger i Ørestad

Topdanmark Ejendom bygger igen boliger i Ørestad Syd.

Denne gang drejer det sig om i alt 8.300 etagemeter svarende til omkring 100 boliger fordelt på rækkehus- og etageboliger.

By & Havn har solgt boligjorden til Topdanmark Ejendom centralt i Ørestad Syd. Topdanmarks byggefelt danner en karré mellem Else Alfeldts Vej og Richard Mortensens vej i området lige nord for kvarterets kommende hovedgade, Asger Jorns Allé.

Grafik: By & Havn

Topdanmark har lige færdigopført etagebyggeriet Savannehuset lidt syd for det kommende boligbyggeri.

Savannehuset rummer 227 lejelejligheder fra 65 kvm og opefter, og byggeriet blev afleveret i fire etaper i perioden fra vinteren 2019 og frem mod sommeren 2019. Udlejningen af lejlighederne var forud for tidsplanen gennem alle etaper. Og netop det faktum, siger adm. direktør i Topdanmark Ejendom, Flemming Engelhardt, ’er medvirkende årsag til, at vi er meget tilfredse med at kunne realisere endnu et boligbyggeri i Ørestad Syd, hvor vi har en ambition om at gentage succesen fra Savannehuset’.

Skovbro tilfreds med udvikling
Antallet af beboere i Ørestad Syd har været støt stigende i hele perioden – fra 177 mennesker i 2010 til estimeret 5.500 i 2019.

– Ørestad Syd er i en tilfredsstillende udvikling, og nu er der særligt gang i kranerne i den sidste, centrale del af bydelen, som binder den nordlige og sydlige del sammen. Det er vigtigt at få bygget færdigt, så fællesskaberne og det gode naboskab kan vokse frem blandt beboerne, siger adm. direktør Anne Skovbro, By & Havn.

Læs også Flemming Engelhardt: Vi skal være de første, der hører om interessante ejendomme (+)

Læs også Flemming Engelhardt afslører planer for Topdanmark Ejendom (+)

Læs også Flemming Engelhardt ny adm. direktør i Topdanmark Ejendom

Læs også Flemming Engelhardt fratræder i Newsec Datea: Naturligvis stikker det i hjertet (+)

Læs også Direktør Flemming Engelhardt stopper – 27 medarbejdere opsagt i Newsec Datea





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder