Partner Bo Asplund (til højre) og adm. direktør Torben Fox Maule, begge Sam International

Bo Asplund udnævnt til partner i rekrutteringsbureau

Bo Asplund er et kendt navn for mange i bygge- og ejendomsbranchen, blandt andet på grund af sin tid som byggedirektør i Copi Group og sit embede som voldgiftsfagdommer ved Voldgiftsnævnet – Byggeri og Anlæg, hvor han stadig er dommer.

Ved årsskiftet begyndte han i rekrutteringsbureauet Sam International, hvor han blev ansat som seniorkonsultant og headhunter. Bo Asplund er netop blevet udnævnt til partner i Sam International med virkning fra den 16. september.

– Siden Bo Asplund kom til Sam i januar, har vores kunder og kollegaer i Hørsholm haft glæde af Bos mangeårige erfaring fra flere lederstillinger i bygge- og ejendomsbranchen. Hans store indsigt og netværk i netop bygge- og ejendomsbranchen er i høj grad medvirkende til, at han kom til Sam og nu altså udnævnt til partner og træder dermed også ind i kredsen af aktionærer i Sam International, siger adm. direktør Torben Fox Maule, begge Sam International.

Sam International arbejder med medarbejderlivscyklus, rekruttering, onboarding, development og outplacement.

Seneste navnenyheder:

Kristian Baatrup fratræder øjeblikkeligt

Klaus Kaae stopper som leder af NCC’ store forretningsområde Building Nordics

EDC Projekt Poul Erik Bech henter erfaren kraft som ny partner

Newsec ansætter chef i nyoprettet stilling

Blackstone udnævner Ole Markussen til CFO i 360 North

Læs mange flere navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder