Kristian Baatrup

Kristian Baatrup fratræder øjeblikkeligt

Landinspektørkontoret Baatrup og Thomsen meddeler, at Kristian Baatrup dags dato er fratrådt sin stilling i virksomheden. Beskeden kommer uventet og pludseligt, men partner og landinspektør Ulrik Thomsen vil ikke komme ind på nogen former for forhold omkring udmeldingen.

– Jeg kan ikke komme ind på det, siger en fåmælt Ulrik Thomsen.

Ifølge ham ’er baggrunden for beslutningen fortrolig’.

I en mail rundsendt til kunder og samarbejdspartnere oplyser Ulrik Thomsen følgende om det afbrudte samarbejde med Kristian Baatrup:

– I fratrædelsesaftalen er vi blevet enige med Kristian Baatrup om ikke at fortælle om baggrunden for, at han er fratrådt, så det kan vi naturligvis ikke komme nærmere ind på. Men vi kan godt sige, at ifølge aftalen må Kristian ikke have kontakt til vores kunder. En overtrædelse af dette vil få juridiske konsekvenser.

Der er ikke andre ændringer af ledelsen, og virksomhedens drift fortsætter uændret, oplyser Ulrik Thomsen. Det er endnu ikke afklaret, hvem der overtager som CEO, men Ulrik Thomsen afviser, at ændringerne i Landinspektørkontoret er kommet som et chok.

– Det er ikke afklaret, hvem der tager over som CEO. Men vi er ikke i chok. Virksomheden videreføres, og vi har en masse dygtige medarbejdere, som nok skal tage over, siger Ulrik Thomsen.

I 2004 blev Kristian Baatrup ansat i Landinspektørkontoret. I 2007 overtog han halvdelen af aktieposten fra Per Nielsen og har indtil i dag fungeret som adm. direktør og været virksomhedens ansigt udadtil. Han har også været en aktiv del af Den Danske Landinspektørforening og blandt andet stået i spidsen for en større rekrutteringskampagne. Han er endvidere mediator-uddannet og ekstern lektor på Aalborg Universitet. I sin tid i spidsen for Landinspektørkontoret har firmaet blandt andet udvidet med en afdeling i København.

Endnu ingen afklaring om ejerforhold
Landinspektørkontoret Baatrup og Thomsen landede i 2018 et overskud på 6,8 millioner kr. før skat mod 4,9 millioner i 2017. Det skete med en bruttofortjeneste på henholdsvis 18,1 millioner kr. og 14,6 millioner året før.

De reelle ejere af Landinspektørkontoret er Kristian Baatrup (30 procent), Ulrik Thomsen (30 procent), Rasmus Rask Søndergaard (30 procent), Jens Munk Petersen (5 procent) og Bo Jul Baandhagen Nielsen (5 procent).

De fremtidige ejerforhold er omfattet af en gensidig fortrolighedsaftale. Lige nu står Kristian Baatrup fortsat til at eje knap en tredjedel.

– Det er korrekt. Sådan er det lige nu. Jeg kan i øvrigt kun henvise til en gensidig fortrolighedserklæring, siger Ulrik Thomsen.

– Man plejer ofte at skrive i den slags udmeldinger, som er kommet i dag, at ophøret af samarbejdet er sket i god ro og orden. Er det tilfældet i denne sag?

– Det må du jo selv tolke, siger Ulrik Thomsen til Estate Media.

Landinspektørkontoret Baatrup og Thomsen løser alle former for landinspektør- og landmåleropgaver i Nordsjælland og har afdelinger i København, Helsingør og Gilleleje.

Seneste navnenyheder:

Klaus Kaae stopper som leder af NCC’ store forretningsområde Building Nordics

EDC Projekt Poul Erik Bech henter erfaren kraft som ny partner

Newsec ansætter chef i nyoprettet stilling

Blackstone udnævner Ole Markussen til CFO i 360 North

Farvel til Tony Christrup efter 8 år på formandsposten

Læs mange flere navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder