Klaus Kaae. Foto: NCC

Klaus Kaae stopper som leder af NCC’ store forretningsområde Building Nordics

Klaus Kaae stopper som leder af NCC’ forretningsområde Building Nordics. Samtidig er Catarina Molén-Runnäs blevet udnævnt som ny Business Area Manager i Building Nordics. Hun begynder i NCC senest 1. februar 2020, hvor hun afløser Klaus Kaae.

Ifølge oplysninger fra NCC har 59-årige Klaus Kaae ’besluttet at trække sig tilbage fra sin operationelle rolle’ som leder af forretningsområdet efter en lang karriere i NCC. Han vil fortsat fungere som seniorrådgiver.

– Klaus Kaae har spillet en vigtig rolle i at forme udviklingen, ikke kun i NCC, men i hele branchen i Danmark og Norden gennem sine 34 år i NCC. Jeg glæder mig over, at han fortsat vil bidrage til NCC i en ny rolle, men jeg vil gerne allerede nu takke ham for hans store indsats, siger adm. direktør Tomas Carlsson, NCC.

Ny Business Area Manager
Catarina Molén-Runnäs bliver ny Business Area Manager i Building Nordics. Hun kommer fra Nordic Choice Hotels, hvor hun i seks år har været CPO (Chief Property Officer) og CEO for Nordic Property Management.

– Jeg ser virkelig frem til at komme tilbage til NCC, hvor jeg begyndte min karriere, for at påtage mig denne rolle. Jeg har arbejdet på nordisk plan siden 2004, og jeg kan se et stort potentiale i fortsat at udvikle NCC i Danmark, Norge og Finland, siger Catarina Molén-Runnäs.

Catarina Molén-Runnäs har solid erfaring fra alle de nordiske lande. Hun begyndte sin karriere i NCC og har siden arbejdet inden for ejendomsudvikling på tværs af Norden. Hun er uddannet ingeniør fra det tekniske universitet KTH i Stockholm.

– Jeg byder Catarina Molén-Runnäs velkommen tilbage i NCC. Der er store vækstmuligheder for Building Nordics i alle tre lande, hvor hendes erfaring vil være værdifuld, siger Tomas Carlsson.

Opsplitning af NCC Building i 2018
I september 2018 meddelte NCC, at den nordiske entreprenørkoncern med svensk hovedkontor ændrede koncernstruktur, så det hidtidige forretningsområde NCC Building blev opdelt i henholdsvis Building Sweden og Building Nordics.

Opsplitningen skete for at give ’hver enhed bedre betingelser for at opnå rentabel vækst.’

I den forbindelse blev daværende Business Area Manager i NCC Building, Klaus Kaae, Business Area Manager i Building Nordics, som i slutningen af 2017 havde et salg på cirka 14 milliarder svenske kr. og omkring 2.350 ansatte.

Læs mere i NCC opsplitter sit største forretningsområde – og får ansvarlig dansker

Læs også NCC nedskriver for 1,1 milliard kr.

Seneste navnenyheder:

EDC Projekt Poul Erik Bech henter erfaren kraft som ny partner

Newsec ansætter chef i nyoprettet stilling

Blackstone udnævner Ole Markussen til CFO i 360 North

Farvel til Tony Christrup efter 8 år på formandsposten

En bæredygtig arkitekt kommer i spidsen for Byggesocietetet (+)

Læs mange flere navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder