CFO Ole Markussen, 360 North. Foto: 360 North

Blackstone udnævner Ole Markussen til CFO i 360 North

Det danske ejendomsselskab 360 North har styrket ledelsen med ansættelsen af Ole Markussen som CFO og medlem af direktionen. Han tiltrådte 1. september.

Ole Markussen, 52 år, er en erfaren CFO, der bidrager med indsigt i ejendomsbranchen og en stærk ledelsesmæssig baggrund.

Han har tidligere været CFO i Danmarks største ejendomsforvalter, Deas, den globale sikkerhedskoncern G4S’ danske virksomhed og lægemiddelgrossisten Nomeco.

Ole Markussen begyndte sin karriere i revisions- og rådgivningsvirksomheden PwC, er statsautoriseret revisor og uddannet cand.merc.aud. fra Aalborg Universitet.

Ole Markussen er tiltrådt i 360 North, der fortsætter med at investere i virksomhedens ejendomsportefølje, herunder renovering, vedligeholdelse og energiforbedringer.

– Jeg er glad for at byde Ole Markussen velkommen i 360 North, hvor vi konstant arbejder med at styrke virksomhedens drift. Mine kollegaer og jeg arbejder for at skabe en virksomhed, der vil eje vores ejendomme i årtier og samtidig levere den bedst tænkelige service og kvalitet for beboerne, mens vi fortsætter med at investere og skabe jobs i København i de næste mange år, siger CEO Lars Pærregaard, 360 North, der i juni begyndte som topchef for selskabet.

Tidligere i år købte den amerikanske kapitalfond Blackstone 360 North.

Læs også Blackstone udnævner Lars Pærregaard til CEO for danske ejendomme

Læs også Blackstone køber 360 North

Læs også Blackstones opkøb på Frederiksberg sat på pause

Læs også 360 North har haft 176 sager i huslejenævnet på to år – og taber ofte

Læs også Blackstone er ‘overrasket og skuffet’ over anklager (+)

Læs også Heimstaden, Blackstone og Niam dominerende dansk transaktionsmarked i 2018 (+)

Læs navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

– Sofie Michalsik er mere end et talent

Kristian Axel Nielsen har ramt et åbent vindue