Estate Media –

Nyheder – Danmark

Tony Christrup.
Tony Christrup fik stående klapsalver, da han takkede af i Byggesocietetet.

Farvel til Tony Christrup efter 8 år på formandsposten

Det var ikke nemt at sige farvel, men torsdag aften var det slut for Tony Christrup som formand for Byggesocietetet, da det årlige landsmøde blev holdt hos advokatfirmaet Lundgrens i Hellerup.

Kamilla Sevel

fredag 6. september 2019 10:07

– Tak for et fantastisk samarbejde.

Sådan lød ordene fra medlemmerne af formandskabet i Byggesocietetet, Hans-Bo Hyldig og Anne Henriksen, da de skulle takke Tony Christrup for 8 år i spidsen for netværket i forbindelse med organisationens landsmøde torsdag.

Tony Christrup bliver afløst af Founding Partner i arkitektfirmaet Tredje Natur Ole Schrøder.

 – Jeg er glad og stolt over at få lov til at tage over som formand for Byggesocietetet, som jeg har været medlem af i 12 år. Jeg glæder mig til at give mig i kast med de mange opgaver, der følger og jeg vil gå ydmygt til værks i udviklingen af den 82 år gamle forening. Det er samtidig min ambition at udfordre og udvikle rammerne for Byggesocietet. For med de mange kvalificerede medlemmer er jeg overbevist om, at vi i endnu højere grad kan være med til at skubbe branchen i en positiv retning, sagde Ole Schrøder.

Tony Christrup aflagde sin sidste årsberetning.

– Det er en særlig dag og en særlig fornøjelse at give Byggesocietetet videre i dag. Aldrig har vi været flere, og Byggesocietetet står stærkere end nogensinde, men det stopper ikke her. Vi skal videre og udvikle os og blive et lidt skarpere netværk i år end sidste år, sagde Tony Christrup og nævnte blandt andet standen på Mipim, lokalområderne, nytårskuren og netværksgrupperne, BS-grupperne, som noget af det, der har udviklet sig i hans formandstid.

Og så kom han til den regel, han selv var med til at indføre i 2010, fordi han og næstformand Hans-Bo Hyldig var enige om, at det er vigtigt at skifte ud på posten, så der er plads og mulighed for nye generationer.

– Det har været meget vigtigt for mig, at overdragelsen til vores nye formand er foregået ordentligt og med respekt for Byggesocietetets historie og mange medlemmer. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Ole er den helt rigtige for Byggesocietetet. Ole er et godt og ordentligt menneske med kompasset og værdisættet på rette sted og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke. Byggesocietetet ligger trygt i hans hænder.

Læs mere Ny landsformand på vej for Byggesocietetet

Hans-Bo Hyldig og Anne Henriksen genvalgt
Projektudvikler Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen, og advokat Anne Henriksen, Vingaardshus, der blev genvalgt til næstformænd, roste Tony Christrup i deres tale, som nær var blevet til en tvist; for de ville nemlig begge to holde den, men enedes så om at holde den i fællesskab. Ordene lød blandt andet:

– Så kom dagen, som du ikke har set frem til. Jeg ved, at du har blandede følelser. Du har nydt hver dag, men jeg tror også, at du har set frem til at få mere tid til AG Gruppen og din familie. Du har forvandlet det gamle societet til et sprudlende societet, og vi har på alle måder fået et mere bæredygtigt societet. Vi vil gerne rose dig for dine visioner og din evne til at skabe netværk og få det til at blomstre, sagde Hans-Bo Hyldig og Anne Henriksen.

Hans-Bo Hyldig påpegede med et glimt i øjet, at Tony Christrup har været eminent til de politiske relationer.

– Du og Byggesocietetet er på mange måder et spejl af dit parti. Og Tony, du er nok den eneste, jeg kender, der både er Venstremand og Socialdemokrat alt efter, hvem der danner regering. Det har Byggesocietetet nydt godt af. Du har evnet at skabe et Byggesocietet, der blander sig i den politiske debat på troværdig vis.

Hans-Bo Hyldig tænkte tilbage på 2010 og ikke mindst hvor langt ud i fremtiden 8 år føltes som dengang.

– Men nu virker det som kort tid. Jeg ved, det betyder noget for dig, at du bliver afløst af en, der har respekt for historien, men også kan kigge fremad, og en som du har tillid til. Tony, tak for et fantastisk samarbejde. Vi har været konkurrenter i det daglige, men vi har haft et fantastisk samarbejde i formandskabet, og jeg kommer til at savne vores samtaler i bilen om morgenen, mens vi begge kører ind mod København, sagde Hans-Bo Hyldig, der er adm. direktør i FB Gruppen.

Og Anne Henriksen sluttede af:

– Tak for den enorme indsats de sidste 8 år. Den kan ikke overvurderes.

Tony Christrup blev efterfølgende fejret ved en afsluttende middag på landsmødet.

Læs mere om den nye landsformand Ole Schrøder i:

En bæredygtig arkitekt kommer i spidsen for Byggesocietetet (+)

Læs også Ole Schrøder på Ejendomsdagene: Omstillingen sker nu

Læs også Her er vinderne af Estate Media priserne 2019

Læs også Byggesocietetet: Vi har længe savnet et boligministerium

( Besøgt 661 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Podcast: Tæt på Frederiksberg Boligfond og kampen om transaktionsmarkedet

Podcast / fredag 27. november 2020

Jysk investor med fokus på Tyskland vil bygge 29.000 kvm boliger på Aarhus Ø

Aarhus, Bolig, Investering / fredag 27. november 2020

Årets talentliste offentliggøres mandag – læs alle optaktsportrætter

Ung i Ejendom / fredag 27. november 2020

Tre store handler vækker opsigt på ny transaktionsliste

Pluss, Investering, Transaktioner / torsdag 26. november 2020

Investorer stadig lune på ejendomme i 2021 trods Corona

Erhvervsmæglere, Investering / fredag 27. november 2020

Stigende efterspørgsel presser ledige lejeboliger

Bolig / fredag 27. november 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 1. december kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i København mod 2021

- år 1 efter den nye Kommuneplan

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030Estate Podcast

Seneste nyheder