Laura Lindahl. Foto: PR

Laura Lindahl er ny direktør for Dansk Facilities Management

Laura Lindahl er 1. september tiltrådt som direktør for foreningen Dansk Facilities Management. DFM-netværk samler driftsherrer, rådgivere og leverandører inden for Facilities Management-branchen i Danmark.

– Med valget af Laura Lindahl får vi en skarp politisk profil, som er vant til at sætte dagsordenen og arbejde med komplekse fagområder. Laura er fuld af nye idéer, har et stort netværk og vil medvirke til at give DFM-netværk en vigtig stemme i samfundsdebatten, siger Flemming Wulff Hansen, formand for DFM netværk.

Selv siger den nye direktør:

– Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et stærkt netværk i branchen og til at styrke branchens stemme i den offentlige debat. Vi skal sætte emner som uddannelse og mangel på arbejdskraft højere op på den politiske dagsorden til gavn for branchen og samfundet som helhed. Det bliver spændende.

Laura Lindahl var indtil folketingsvalget i juni medlem af Folketinget for Liberal Alliance, men blev ikke genvalgt. Hun er medlem af kommunalbestyrelsen i Frederiksberg Kommune og medlem af bestyrelsen i Wonderful Copenhagen. Laura Lindahl er 36 år og uddannet cand.merc. (fil) fra Copenhagen Business School, CBS.

Fakta: DFM-netværk og Facilities Management

Dansk Facilities Management-netværk har eksisteret siden 1991. Medlemmerne af det faglige netværk repræsenterer et bredt udvalg af både private og offentlige virksomheder, som arbejder med Facilitites Management (FM). Foreningen formidler faglig viden om FM gennem en lang række af aktiviteter, heriblandt medlemsmøder, konferencer, kurser og netværksgrupper.

FM er en ledelsesdisciplin, der handler om drift, udformning og udvikling af bygninger og infrastruktur, så rammerne understøtter virksomhedens kerneaktivitet og giver værdi for både mennesker og forretning.

Seneste navnenyheder:

Gefion ansætter chefer og leder

Nordicals henter chef i EDC Erhverv som ny indehaver

CBRE-direktør stopper: Nyt job bliver nok inden for ejendomsbranchen (+)

Niels Cederholm stopper som adm. direktør i CBRE

Newsec ansætter tidligere chef som udlejningschef

Læs flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder