Adm. direktør Per Bie, Danbolig. Foto: Danbolig

Nye ejere: Danbolig Erhverv genetablerer to erhvervscentre og åbner nyt center

Danbolig Erhverv har indgået aftale med nye indehavere, der åbner erhvervscentre i København og Roskilde. Det sker, efter Danbolig tidligere i år besluttede at afbryde samarbejdet med Hald-koncernen, der blandt andet stod bag kædens erhvervscentre i København og Roskilde. Hald-koncernens erhvervscentre fortsætter med det samme team under navnet Stad Erhverv og under Mads Roepstorffs ledelse.

– Siden opsigelsen af samarbejdet med Hald-koncernen tilbage i marts har vi søgt efter markedets mest kompetente folk til at videreføre Danboligs erhvervscentre i København og Roskilde. Det er vi færdige med nu og er stolte af at præsentere de nye ejere og samtidig etableringen af et helt nyt erhvervscenter på Sjælland, siger adm. direktør Per Bie, Danbolig.

Læs også Danbolig søger efter erstatninger til Hald-mæglere (+)

Læs også Danbolig afbryder samarbejdet med Hald-koncernen

Læs også Danbolig suspenderer københavnsk mægler i sag om bestikkelse

København
Erhvervscentret i København bliver overtaget af erhvervsmægler Kenneth Engberg sammen med nuværende Danbolig-erhvervsmægler Johnny Hallas og hans partnere Dorthe Mills og Susanne Vang Pedersen fra Danbolig Erhverv i Hillerød. Inden for den nærmeste fremtid præsenteres yderligere en brancheerfaren partner.

Roskilde
I Roskilde overtager Danbolig-mæglerne Nicolai Karhof og Tommy Behrendt Sørensen forretningen med erhvervsejendomme. Nicolai Karhof og Tommy Behrendt Sørensen er de nuværende ejere af Danboligs tre privatboligforretninger i Roskilde og Lejre kommuner. I teamet indgår desuden erhvervsmæglerprofilen Henrik Grossmann, som kommer med 18 års erfaring fra branchen.

Helsingør
I Helsingør åbnes et helt nyt erhvervscenter i tæt tilknytning og samarbejde med den nuværende privatboligmæglerforretning. Indehaverne af Danbolig Erhverv i Helsingør bliver Kim Nielsen, Casper Nielsen og Michael Theilmann, som i dag ejer Danboligs privatboligbutik i samme kommune.

– Vi er stolte over at kunne genåbne Danbolig Erhverv på de vigtige markeder i hovedstaden og i Roskilde, og med etableringen i Helsingør får vi samlet set en endnu stærkere markedsposition og større rækkevidde i hovedstaden og Nordsjælland. Samtidig fortsætter vi vores ambition om at udvide erhvervsdelen af Danbolig. Her har Helsingør længe været i kikkerten, og nu får vi et særdeles ambitiøst og lokalkendt team i spidsen for det, siger Per Bie.

Vil vokse organisk
I markedet som helhed har der været en konsolidering, hvor især de store finansielle institutioner sælger erhvervsmæglerdelen fra eller slår sig sammen. Men Danbolig Enhverv bevarer forbindelsen til Nordea.

– Vi vil i stedet vokse organisk ved kombinationen af vores partnerskab med Nordea og en stærk lokalforståelse, faglighed og dyb indsigt i markedet, siger Per Bie.

Med etableringen i Helsingør har Danbolig Erhverv nu syv centre i Jylland og på Sjælland. De er placeret i København, Hillerød, Roskilde, Holbæk, Helsingør, Kolding og Aarhus.

Læs også Danbolig København bliver splittet op i tre nye selskaber

Læs også Alice Lotinga: Jeg glæder mig til, at det bliver helt mit eget

Læs også Torben Hald: Vi fik jo trusler på livet (+)

Læs også NPV og Danbolig-mægler politianmeldt for at vildlede om projektlejligheder





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder