Investorer bag ny bymidte i Kokkedal vil bygge tårn på 70 meter

Investorerne bag en ny bymidte i Kokkedal, Nord Partners, vil bygge et 17 etagers hotel i 70 meters højde, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Nord Partners har længe ønsket at bygge 30.000 kvm detail ved Cirkelhuset, men ifølge avisen har selskabet mod på mere. Således vil Nord Partners mellem Usserød Kongevej og Helsingørmotorvejen gerne bygge en etageejendom i 70 meters højde, hvor de 17 etager enten skal bruges til hotel eller boliger.

Netop den del af projektet bliver præsenteret i et oplæg til politikerne i Fredensborg Kommune, der nu skal diskutere rammerne for en ny lokalplan. Der findes endnu ingen skitser, der viser, hvordan en så høj bygning vil påvirke landskabet.

– Hvis man vil realisere store byggeprojekter, kræver det en høj bebyggelsesprocent. Ved at bygge mere i højden, kan der blive plads til større grønne områder. Det skal vi nu diskutere, siger formand Lars Simonsen (R), Plan-, Miljø- og Klimaudvalget i Fredensborg Kommune, til Frederiksborg Amts Avis.

Hele projektet med en ny bymidte i Kokkedal er startet, fordi Nordsjællands Grundskole og Gymnasium HF købte størstedelen af Cirkelhuset for 100 millioner kr. for at bruge området til et nyt skolebyggeri.

Selvom Cirkelhuset er videresolgt, er nye skolebygninger stadig en del af projektet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Læs også Forsvaret trækker indsigelse: Grønt lys til over 18.000 kvm BIG-projekt i Esbjerg

Læs også Nyt højhusprojekt bliver midlertidigt højeste boligtårn i Nordsjælland

Læs også Tivoli præsenterer nyt 70 meter højt hotel og idé til bypark

Læs flere nyheder om højhuse her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder