Estate Podcast: De er jo lidt aggressive

Det blev en spændende, kompleks og nok den hidtil mest nuancerede diskussion om, hvordan ejendomsbranchen skal tackle hele diskussionen om §5, stk. 2, da Estate Podcast netop har optaget sin første udsendelse.

Et stærkt panel bestående af Bjarne Jensen, Cushman Wakefield RED, Mette Seifert, M7 Real Estate, og Tony Christrup, AG Gruppen, diskuterer aggressive kapitalfonde og danske pensionskasser, internationale investorer og deres plads i det danske marked og hvorfor kommunerne selv nogle gange spænder ben for blandede byer.

Der bliver både drøftet billige point, mæglertricks, og hvornår branchen skal stå brask og bram og med hvem.

Estate Podcast er en ny lancering fra Estate Media og bliver udgivet hver 3. uge. Panelet skifter hver gang og består af fremtrædende profiler fra ejendomsbranchen.

Lyt til Samtaler om ejendomsbranchen ved at klikke her:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder