Estate Media –

Nyheder – Danmark

Voksen+.

Nrep køber 50 procent af Tetris

Kapitalisering af Tetris skal udbrede seniorboligkoncept over hele landet.

Nrep køber 50 procent af Tetris. Det sker ved, at Stensdal Group bliver købt helt ud, mens Rasmus Friis, Tomas Jandorf og Michael Borchers sælger en del af deres anparter i projektudviklings- og entreprenørselskabet.

Investeringen sker for at gøre det muligt at udvikle mere end 1000 nye lejeboliger i seniorvenlige boligfællesskaber over de kommende år. Det er blandt andet Tetris’ koncept for seniorbofællesskaber ’VoksenPlus’, der skal udbredes til mere end 15 lokationer i Danmark.

Nreps investering muliggør nemlig en ambitiøs 5-årig udviklingsplan, der blandt andet omfatter opførelse af 1.000 nye lejeboliger i seniorvenlige boligfællesskaber.

– Vi har gennem omfattende research og analyser udviklet et stærkt og nyskabende koncept for seniorbofællesskaber, og vores analyser viser, at der er et stort uudnyttet potentiale for lejeboliger med fællesskabet i centrum. Samtidig har interessen fra både kommuner og potentielle lejere været overvældende. Med Nrep som investor får vi mulighed for at opfylde vores drøm om at udbrede vores seniorvenlige boligfællesskaber til hele Danmark, siger Rasmus Friis, CEO og grundlægger af Tetris.

De første 1.000 boliger får et samlet areal på over 80.000 kvm fordelt på 15 lokationer, som Tetris allerede har identificeret. I første fase bliver det primært på Sjælland, i form af Ballerup, Slagelse, Næstved og Holbæk, men hos Nrep lægger man ikke skjul på, at potentialet er endnu større.

Tetris, som består af både en entreprenørforretning og en udviklingsdel, fortsætter som selvstændig virksomhed. Virksomheden har i alt 60 medarbejdere, og den nuværende ledelse med Rasmus Friis, Tomas Jandorf og Michael Borchers fortsætter. Rune Kock fra Nrep indtræder som bestyrelsesformand, mens Stensdal Group i forbindelse med salget af sine aktier i Tetris træder ud af bestyrelsen.

– Vi har i høj grad værdsat samarbejdet omkring udviklingen af Tetris og glæder os over, at koncernen står så stærkt, at Nrep har ønsket at investere. Vi er overbevist om, at den positive udvikling vil fortsætte på baggrund af virksomhedens stærke fundament og kultur, siger afgående bestyrelsesformand Søren Stensdal.

Tetris’ nuværende projekter færdiggøres som planlagt og påvirkes ikke af transaktionen. Plesner og Catella har medvirket som Tetris’ rådgiver i transaktionen, og Accura og PwC har bistået Nrep. Det er Nreps nordiske fond ’NSFIII’, der står bag investeringen, og handlen gennemføres 30. august 2019.

Læs også Rasmus Friis: Det er en fremtidssikring af Tetris (+)

Læs også Derfor siger Nrep ja til at satse milliarder på seniorboliger (+)

Kommentarer

Seneste nyt

Dades-ejet domicil omsider fuldt udlejet

Kontor, Udlejning / fredag 22. november 2019

Nye partnere i Aart uden ejerandel

Pluss, Arkitektfirmaer, Virksomheder og mennesker / fredag 22. november 2019

PFA bygger flerbrugerkontorer for 381 millioner kr. i Odense

Byggeri, Investering, Kontor, Odense / fredag 22. november 2019

Indflydelsesrig storcenter-familie i ny hotelinvestering – har kurs mod Norden

Pluss, Hotel, Investering, Retail / fredag 22. november 2019

Heimstaden finder ny finansdirektør

Virksomheder og mennesker / fredag 22. november 2019

Én parkeringsplads til ejerboliger – en halv til andelsboliger

Parkering, Byudvikling / fredag 22. november 2019

Kommende konferencer

Tirsdag den 26. november kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i København mod 2020

- vi går tæt på den aktuelle udvikling og tendenser i markedet

Mandag den 9. december kl. 09:00

Værdiansættelse af investeringsejendomme

- metoder, opgaver og begrænsninger

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Investment Manager

     

Projektudviklingschef

     

     

Projektudviklingsdirektør

       

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland