Vester Nebel, Kolding - storparcel.

Kolding Kommune sælger storparcel til seniorboliger

Kolding har godt gang i udbygningen af boligmassen både i centrum af byen, men også i omegnen, hvor Kolding kommune lige har solgt en storparcel til boligudvikling.

Storparcellen er solgt til højestbydende og køber er Vinkelgården, som er et datter selskab til Anton Knudsen Egtved. Virksomheden er i forvejen i gang i Vester Nebel med byggeri af 11 lejeboliger på Severinvænget.

Storparcellen ligger i en nyere kommunal udstykning på Solgårdsparken, hvor Kolding Kommune allerede har udstykket og solgt parcelhusgrunde. Og det er nu op til køberen at bestemme, om det skal være lav-tæt boligbebyggelse eller etageboliger, der skal bygges.

– Vi ønsker at bygge lejeboliger for alle. På Solgårdsparken er det planen at bygge 24 senior venlige boliger i et plan, evt. som dobbelthuse og rækkehuse. Dermed ikke sagt at de senior venlige boliger ikke også vil være velegnet til unge mennesker. Vi ønsker, der bliver en god mangfoldighed blandt vores lejere, siger adm. direktør, Karsten Knudsen fra Vinkelgården.

Boligerne på den nye storparcel ventes at stå færdig i 2021

I udbuddet har der ikke på forhånd været sat krav om et bestemt byggeri. Det er derfor op til køber at vurdere behovet for bestemte boligtyper.

– Det er bestemt et attraktivt område. Og med endnu flere boliger vil vi både kunne fastholde og tiltrække borgere i Kolding Kommune. Som kommune skal vores udvalg af boligtyper være varieret, og det er en klar strategi i alle kommunens områder. Jeg er derfor glad for, at de private investorer også hjælper til med at nå den målsætning, siger borgmester, Jørn Pedersen.

Vester Nebel er en driftig landsby med både indkøbsmuligheder, skole, børnepasning og foreningsliv. De seneste år er byen udbygget med flere nye udstykninger. Storparcellen er på 13.025 kvm.

Læs også Kolding vil kopiere området rundt om åen i Aarhus

Læs også Danica planlægger 11.600 kvm kontorhus i Kolding

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder