Estate Media –

Nyheder – Danmark

Kämp Hotels.

Petter Stordalen køber 11 hoteller i Finland

Med opkøbet er Stordalen og Nordic Choice Hotels nu blandt de største aktører ikke bare på det skandinaviske men på det nordiske hotelmarked.

Kamilla Sevel

torsdag 15. august 2019 21:25

I 2016 købte den norske hotelinvestor Petter Stordalen det gamle centralposthus ved Hovedbanegården i København. Den historiske ejendom er netop nu under ombygning og bliver fra 2020 et af Københavns største hoteller ved navn Villa Copenhagen. Nu tager Stordalen endnu et vigtigt skridt ind i det nordiske marked med købet af den finske hotelkæde Kämp Collection Hotels med 11 hoteller.

– Købet af Kämp Collection Hotels er en milepæl for både Nordic Choice Hotels og mig selv. Det er et af ​​de vigtigste køb, jeg har foretaget i mine mange år i hotelbranchen. Nordic Choice Hotels skal være en nordisk hotelkoncern, og som ny ejer af Kämp Collection Hotels bliver vi for alvor en vigtig nordisk spiller. Kämp Hotel er en institution i Helsinki, og alle 11 hoteller har helt unikke og enestående kvaliteter, som det globale hotelmarked næppe har set lignende. Derudover matcher hotelkædens værdier og kultur helt perfekt til Nordic Choice Hotels, siger ejer og grundlægger af Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Kämp Collection Hotels er kendt for sine ikoniske hoteller med otte premium-hoteller i Helsinki, et hotel i Sello, et i Espoo og et hotel ved terminalen i Helsinki Airport. Desuden åbner Kailaniemi Towers i Espoo i 2023. Hotelkæden råder over i alt 1406 hotelværelser, har 350 nye værelser i støbeskeen, driver 17 restauranter og har mere end 550 ansatte. Kämp Collection Hotels udgør således tilsammen 53 procent af premium-segmentet i Finlands hovedstad.

Petter Stordalen.

I 2016 åbnede Nordic Choice Hotels deres første to Clarion-hoteller i Finland, og i 2016 blev det finske boutiquehotel F6 i Helsinki også en del af porteføljen.

– Udvidelsen i Finland er derfor et vigtigt strategisk skridt for Nordic Choice Hotels. Vi kan se, at luksus- og livsstilssegmentet i hotelbranchen vokser globalt, og med overtagelsen af ​​Kämp Hotels styrker vi vores tilbud af premiumhoteller i de nordiske lande, siger adm. direktør Torgeir Silseth, Nordic Choice Hotels.

Stordalen vil gøre Finland til en mere populær rejsedestination

Finlands popularitet som rejsedestination er vokset dramatisk i de senere år, både hos nationale og internationale rejsende. I 2019 blev landet udnævnt til ‘The number one country to travel to’ af Business Insider, og landet er i dag det hurtigst voksende hotelmarked i Norden inden for luksussegmentet.

– Finland og Helsinki er på alles læber; ud over at have verdens lykkeligste indbyggere er Finland kåret til det mest grønne, stabile, frie og sikreste land på planeten. Med overtagelsen af ​​Kämp Collection Hotels binder vi de nordiske lande endnu tættere sammen, og vores mål er at hjælpe med at øge Finlands attraktivitet som rejsedestination i Norden og internationalt, siger Petter A. Stordalen.

Læs også Petter Stordalen taber 150 millioner kr. på ny dansk offensiv

Læs også Sådan ser nyt Comfort Hotel med 600 værelser ved Københavns lufthavn ud

Læs også – Vi kommer til at skabe et nyt Nyhavn på Postgrunden

Kommentarer

Seneste nyt

Ugen i ejendom: Koncepternes tid, rekordsalg og nye tider i Blackstone

Ugen i ejendom / fredag 13. september 2019

Agat lander halvårsunderskud på 25,5 millioner kr.

Pluss, Regnskab og resultater, Projektudvikling / fredag 13. september 2019

Blackrock reducerer udvidelse af shoppingcenter med 14.000 kvm – i første omgang

Pluss, Investering, Retail / fredag 13. september 2019

Boligminister besøger boligejendomme på Frederiksberg før Blackstone-overtagelse

Investering, København / fredag 13. september 2019

Blackstone lukker rekordstor ejendomsfond på 140 milliarder kr.

Pluss, Investering / fredag 13. september 2019

Newsec ansætter chef i nyoprettet stilling

Erhvervsmæglere, Virksomheder og mennesker / torsdag 12. september 2019

Kommende konferencer

Onsdag den 18. september kl. 09:00

Alternative boformer og bofællesskaber

- fremtidens boligbyggeri - plangrundlag og udvikling

Tirsdag den 24. september kl. 09:00

Kommuneplan 2019

- nye rammer og muligheder for udvikling af København

Jobmarked

Nyeste opslag

Regional byggeleder til Ejendomskontor Kolding

       

Estate Podcast


Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland