Overrasket ejendomsmægler er Venstres nye boligordfører

På Venstres sommergruppemøde i fredags var der ikke kun personfnidder af den dårlige slags. Der var også plads til jubel hos en folketingspolitiker, der tidligere har drevet selvstændig ejendomsvirksomhed.

Der er tale om Heidi Bank, der er byrådsmedlem i Aarhus og nyvalgt folketingsmedlem. Hun havde ikke forventet at få så meget ansvar allerede lige efter, at hun er blevet valgt ind. Men hun blev altså udpeget som boligordfører og medlem af Transport- og Boligudvalget, som formand for ligestillingsudvalget og medlem af Udlændinge- og Integrationsudvalget.

– Jeg kan ikke få armene ned. De to poster svarer til mine ønsker, så jeg føler mig meget priviligeret. Jeg havde slet ikke forventet at få en udvalgsformandspost, men jeg vil knokle for at leve op til tilliden, siger Heidi Bank.

Læs også Arkitekt er ny storaktionær i Copenhagen Capital

Læs også Lokal investor køber kontorejendom i Aarhus

Læs også Lille mæglerforretning skal hjælpe AG Gruppen og NREP med udlejning på Amager





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder