Scandic Falkoner åbner efter to års renovering

Mere end to års ombygning, renovering og udbygning af Falkoner Centret på Frederiksberg er overstået. Scandic Falkoner har i forbindelse med om- og udbygningen fået fordoblet værelseskapaciteten, så den nu lyder på 334 værelser. I kontrast til tidligere vil Falkoner nu række ud til lokalmiljøet med etableringen af en helt ny facade med bar og restaurant mod gaden.

Scandic kommer også til at stå for driften af Falkonersalen, som har lagt scene til mange af verdens mest kendte musikere.

– Falkonerhotellet har gennem alle årene været et kulturelt omdrejningspunkt og et vigtigt aktiv for byen. Nu får Frederiksberg atter et topmoderne hotel, kongres- og eventhus, som både favner og fornyer historien. Sammen med den nye metrostation og de nye pladser omkring, får vi efter flere års byggerod fornyet hele området. På byens vegne skal der lyde et stort tillykke og velkommen til Frederiksberg, siger Simon Aggesen, borgmester i Frederiksberg Kommune.

Åbningen af Falkoner er en del af en dansk vækststrategi for Scandic og den anden hotelåbning på under et år. I september sidste år lancerede hotelkæden et nyt 370-værelses hotel i Kødbyen på Vesterbro, og derudover vil Scandic åbne et nyt hotel i Danmark hvert år indtil 2023 – tre i København og et i Aarhus.

– Med åbningen af Falkoner viser vi endnu en gang, at København er et kernemarked for os. I de kommende år har vi lagt en ekspansiv, dansk vækststrategi, fordi vi har stor tro på København som destination. Turisme er en vækstmotor for dansk økonomi og skaber jo positive ringvirkninger i hele det danske erhvervsliv. Vi vil bidrage positivt til udviklingen af København herunder med etableringen af hundredevis af nye arbejdspladser, siger adm. direktør i Scandic, Søren Faerber.

I alt tilføjer hotelkæden godt 2000 værelser til sin danske portefølje, hvilket er en fordobling på 50 procent.

Om Scandic Falkoner

  • Svanemærket hotel
  • 334 værelser
  • 12 fleksible mødelokaler
  • To sale. Den største med plads til knap 3000 personer
  • Restaurant med plads til 350 mennesker, cocktailbar, cafe og fitnessrum
  • Let og smidig adgang med både metro og tog samt parkeringsmuligheder tæt ved.

Læs også ATP og Scandic åbner nyt hotel på Nørreport

Læs også Lufthavnshotel skifter til Best Western

Læs også Stort hotelbyggeri forsinket et halvt år

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder