Team fundet til opførelse af kulturcenter i Kolding

GPP Arkitekter har i samarbejde med Dansk Halbyggeri og VITA Ingeniører har vundet projektet omkring ’Samværket’ – et nyt kirke- og kulturcenter i Kolding.

Det nye byggeri skal bygges sammen med en eksisterende højskolebygning, der er beliggende i et parkområde. Centret indrettes med kirke/kultur-sal med plads til 750 personer, café- og foyerområde samt møde- og aktivitetslokaler. Foyeren som er centrets ankomstrum, fungerer som bindeled mellem den eksisterende højskolebygning og det nye byggeri.

Intentionen er at skabe et unikt hjemsted for Kirkeibyens aktiviteter – et sted med ”Rum til liv” og plads til alle. Centret bliver den fysiske ramme for både sociale, kulturelle og kirkelige aktiviteter, der bidrager til oplevelser, erfaringer og fællesskaber. Salen designes og indrettes så den kan danne ramme for en bred vifte af aktiviteter lige fra foredrag til rockkoncerter.

Læs også Arkitektvirksomhed skal have ny direktør

Læs også Byggeri udsat i 5 år efter historiske fund – bygherre ender med millionregning

Læs også Ny lov skal sænke energiforbruget i større bygninger





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder