Team vinder 6.000 kvm museumsopgave

En enig dommerkomité har udpeget Friis & Moltkes forslag som vinder af konkurrencen om den nye Magasinbygning for Museum Sønderjylland. Projektgruppen består endvidere af Base Erhverv som totalentreprenør og ingeniørfirmaerne Viggo Madsen samt Spangenberg & Madsen.

Den nye Magasinbygning indeholder, ud over faciliteter til modtagelse, registrering og opbevaring af genstande også faciliteter for undervisning og formidling, kontorer, laboratorier og personalefaciliteter.

– Vi fik tre gode bud, men projektet her vandt på alle parametre, udtalte Henrik Harnow, direktør for Museum Sønderjylland, ved offentliggørelsen af vinderforslaget og kaldte samtidig byggeriet stilrent og elegant og med en god logistik i forhold til håndtering og opbevaring af de sønderjyske museers omkring 250.000 museumsgenstande, der i dag er spredt rundt på 60 lokationer under utidssvarende forhold.

Opførelsen af byggeriet sker med støtte fra A. P. Møller Fonden og Augustinus Fonden og det 6.000 kvm store byggeri er planlagt til at stå færdigt i foråret 2021.

Læs også Konkursramt butikscenter sat til salg for under 2 millioner kr.

Læs også Home Erhverv og amerikanere jagter køber til 285 ha Apple-grund ved Aabenraa (+)

Læs også Lokalplanslempelse sætter gang i udlejningen i butikscenter





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder