(Foto: Arkiv)

Priser på ejerlejligheder stiger – bare ikke i hovedstaden

Priserne på ejerlejligheder steg med 0,4 pct. på landsplan fra fjerde kvartal 2018 til første kvartal 2019 og fortsætter den opadgående kurve ind i de første to måneder af andet kvartal. Det skriver Danmarks Statistik.

Det sker efter en periode med faldende priser på landsplan i andet halvår 2018. Noget tyder på, at ejerlejlighedspriserne også vil stige i andet kvartal 2019, idet priserne i kvartalets første to måneder, april og maj, er steget med hhv. 1,0 pct. og 1,1 pct. i forhold til foregående måned.

Denne positive trend er dog ikke gældende for København, som i marts, april og maj ikke kunne leve op til de positive takter i januar og februar. Priserne er f.eks. i maj faldet med 1,4 procent over 12 måneder.

På landsplan er priserne på enfamiliehuse steget med 1,6 pct. fra fjerde kvartal 2018 til første kvartal 2019 og med 1,0 pct. fra april til maj 2019.

Læs også RED: Transaktionsvolumenen i 1. halvår ligger 25 procent over Colliers’ tal

Læs også Pessimistiske forventninger til 2019 i byggebranchen

Læs også Boligsalg for 94,4 milliarder kr. på halvt år på det private marked slår rekord

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder