Syddansk Universitet i Slagelse. Foto: Niam

Niam sælger to undervisningsejendomme til SBB

Niam har indgået bindende aftale om salg af to undervisningsejendomme i henholdsvis Glostrup og Slagelse. Køber er det svenske børsnoterede ejendomsselskab SBB, der overtager ejendommene ved udgangen af juni.

Ejendommen i Glostrup på 7.500 kvm er udlejet til Brøndby Kommune og anvendes i dag til sprog­skole. Ejendommen i Slagelse på 7.200 kvm er ligeledes fuldt udlejet med Syddansk Universitet som ankerlejer.

– Niam har ejet ejendommene i mere end fem år. Vi har været glade for ejendommene, som har givet et godt stabilt afkast. I Slagelse fraflyttede Netto et lejemål, og et andet blev ledigt, da Blockbuster for nogle år siden gik konkurs. Begge lejemål er siden indrettet til undervisningsbrug og indgår nu i det areal, som er udlejet til SDU, siger landechef Michael Berthelsen, Niam.

Det er Nordanö, der har rådgivet SBB.

Læs også Ny udenlandsk investor køber ind i Danmark for 375 millioner kr.

Læs også Renoveret kontorbygning i Randers solgt til svensk investor

Læs flere nyheder om transaktioner her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder