Nimas højhusprojekt på Falkenborgvej 1 i Frederikssund. Illustration: Mangor & Nagel

Nyt højhusprojekt bliver midlertidigt højeste boligtårn i Nordsjælland

I løbet af de kommende uger begynder ejendomsselskabet Nima byggeri af et boligtårn med 14 etager med samlet 68 lejelejligheder i Frederikssund. Det skriver Frederiksborg Amts Avis, som samtidigt oplyser, at højhusprojektet skal stå færdigt i slutningen af 2020.

– Jeg vil rigtig gerne have Frederikssund ’på landkortet’ som en driftig by og vise, at vi kan noget her i Frederikssund. Så vidt jeg ved, bliver det Nordsjællands højeste hus, indtil husene med 15 etager på Frederiksbro i Hillerød står færdige, siger adm. direktør Niels Martin Viuff, der grundlagde Nima i 1991, til Frederiksborg Amts Avis.

Nima har i forvejen bygget omkring 200 lejeboliger i Frederikssund, hvor også arkitektfirmaet Mangor & Nagel, som har tegnet projektet, blev grundlagt.

Niels Martin Viuff er også S-byrådsmedlem i Frederikssund.

I marts tog M. Goldschmidt Holding første spadestik til byggeriet af den nye bydel Frederiksbro i Hillerød.

Læs mere i Her er Goldschmidts store byudviklingsprojekt i Hillerød

Læs også Goldschmidt tager hul på byprojekt i Hillerød til 4 milliarder kr.

Læs også Mikael Goldschmidt bekymret over udenlandske investorers tilgang

Læs mange flere nyheder om højhuse HER

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder