Estate Media –

Nyheder – Danmark

Bo Foged, 48 år, tiltræder d.d. som administrerende direktør i ATP, og den 1. september 2019 indtræder Martin Præstegaard, 43 år, som viceadministrerende direktør og finansdirektør i ATP’s koncernledelse

ATP udnævner ny adm. direktør og viceadm. direktør

Konstitueret adm. direktør hos ATP, Bo Foged, fortsætter fast som adm. direktør i ATP, og den 1. september 2019 indtræder Martin Præstegaard som viceadm. direktør og finansdirektør i ATP’s koncernledelse. Samtidig skifter en af husets profiler til PFA.

Martin Burlund

tirsdag 18. juni 2019 14:51

Bo Foged har siden november 2018 optrådt som konstitueret adm. direktør for ATP, hvor han før var drifts og finansdirektør. Nu er det blevet besluttet, at han skal tage det øverste ansvar på sig.
– Meget få direktører får lov til at være i praktik – og jeg må sige, at jeg virkelig er blevet tændt på opgaven. Det er spændende og udfordrende at stå i spidsen for ATP. Samfundsopgaven, forretningen og ikke mindst ATP’s dygtige medarbejdere og mine lederkollegaer har udkonkurreret mine betænkeligheder. Jeg ved, hvad jeg går ind til, og jeg blev meget glad, da bestyrelsen stillede det store spørgsmål, siger Bo Foged.
Det har taget et halvt år at afgøre, hvad der skulle ske med topposten.
– Det har været vigtigt for os, at vi tog os tid til dialog med relevante interessenter, og at vi fik testet markedet af for kandidater – både eksternt og internt. Alle er vejet på den samme vægt, og valget blev Bo Foged. Med Bo Foged som adm. direktør og med Martin Præstegaard i koncernledelsen har vi et stærkt og kvalificeret ledelseshold i ATP, siger Torben M. Andersen, bestyrelsesformand i ATP.
– Bo Foged er respekteret i den finansielle sektor for hans meget stærke kompetencer, ikke mindst når det handler om strategi og eksekvering. Bo har både i rollen som finansdirektør og konstitueret direktør vist, at han har evnerne, erfaringen og kapaciteten til at løfte opgaven, siger han.
I forbindelse med at Bo Foged påtager sig det øverste ledelsesansvar i ATP, indtræder nuværende departementschef i Finansministeriet, Martin Præstegaard, i ATP’s koncernledelse som viceadministrerende direktør og vil ligeledes varetage rollen som finansdirektør.
– ATP spiller en helt særlig rolle i det danske velfærdssamfund. Med Martin Præstegaard bliver ATP’s ledelse yderligere styrket i arbejdet med at løfte den samfundsopgave, ATP løser både i forhold til at skabe økonomisk grundtryghed i Danmark og med at være en effektiv og sikker formidler af velfærdsydelser. Der står stor respekt om Martin Præstegaards kapacitet og kompetencer, og jeg er meget tilfreds med, at han er klar til at påtage sig denne vigtige opgave, siger Torben M. Andersen.
ATP’s fondsdirektør Kasper Ahrndt Lorenzen skifter til september til en nyoprettet stilling som koncerninvesteringsdirektør og Group CIO i PFA.
– Jobskiftet lå ikke umiddelbart i kortene, for jeg trives godt i ATP. Men på et tidspunkt i processen med PFA kunne jeg mærke, at lysten til at udfordre mig selv – på en mere kommerciel bane – var så stor, at jeg måtte slå til. Jeg ser meget frem til de nye udfordringer og til at bruge min viden og erfaring til gavn for PFA. Samtidig er jeg glad og også lidt stolt over alt det, vi har udrettet i ATP de senere år, siger Kasper Lorenzen.
Læs også ATP Ejendomme henter investeringsdirektør hjem fra Industriens Pension
Læs også Michael Nielsen stopper i ATP Ejendomme – ny adm. direktør på plads
Læs også ATP tjener 2,7 milliarder kr. på ejendomme i miserabelt år med massivt underskud (+)

Kommentarer

Seneste nyt

Milliardoverskud i Dades dykker til underskud på 191 millioner kr.

Pluss, Investering, Virksomheder og mennesker / mandag 14. oktober 2019

Thylander-fond køber 5.651 kvm opløst andelsboligejendom med 80 boliger

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / mandag 14. oktober 2019

Erhvervsdirektør i EDC: Ingen grund til utryghed for andelshavere

Bolig, Erhvervsmæglere, Investering / mandag 14. oktober 2019

Niam bliver kunde hos Cobblestone

Virksomheder og mennesker / mandag 14. oktober 2019

1.200 kvm Netto-butik solgt på rekordtid til otte investorer

Pluss, Esbjerg, Investering, Retail, Transaktioner / mandag 14. oktober 2019

Disse ejendomme går ny investor i Danmark efter

Pluss, Investering / fredag 11. oktober 2019

Kommende konferencer

Tirsdag den 22. oktober kl. 09:00

Tagboliger og altaner

– udvikling, projekter og rentabilitet

Torsdag den 24. oktober kl. 09:00

Udviklings- og investeringsmuligheder i jyske byer

- få del i væksten provinsen

Jobmarked

Nyeste opslag

Account Manager

     

Projektleder til konferencer og events

     

     

Projektudviklingsdirektør

       

Estate Podcast


Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland