Estate Media –

Nyheder – Danmark

Bo Foged, 48 år, tiltræder d.d. som administrerende direktør i ATP, og den 1. september 2019 indtræder Martin Præstegaard, 43 år, som viceadministrerende direktør og finansdirektør i ATP’s koncernledelse

ATP udnævner ny adm. direktør og viceadm. direktør

Konstitueret adm. direktør hos ATP, Bo Foged, fortsætter fast som adm. direktør i ATP, og den 1. september 2019 indtræder Martin Præstegaard som viceadm. direktør og finansdirektør i ATP’s koncernledelse. Samtidig skifter en af husets profiler til PFA.

Martin Burlund

tirsdag 18. juni 2019 14:51

Bo Foged har siden november 2018 optrådt som konstitueret adm. direktør for ATP, hvor han før var drifts og finansdirektør. Nu er det blevet besluttet, at han skal tage det øverste ansvar på sig.
– Meget få direktører får lov til at være i praktik – og jeg må sige, at jeg virkelig er blevet tændt på opgaven. Det er spændende og udfordrende at stå i spidsen for ATP. Samfundsopgaven, forretningen og ikke mindst ATP’s dygtige medarbejdere og mine lederkollegaer har udkonkurreret mine betænkeligheder. Jeg ved, hvad jeg går ind til, og jeg blev meget glad, da bestyrelsen stillede det store spørgsmål, siger Bo Foged.
Det har taget et halvt år at afgøre, hvad der skulle ske med topposten.
– Det har været vigtigt for os, at vi tog os tid til dialog med relevante interessenter, og at vi fik testet markedet af for kandidater – både eksternt og internt. Alle er vejet på den samme vægt, og valget blev Bo Foged. Med Bo Foged som adm. direktør og med Martin Præstegaard i koncernledelsen har vi et stærkt og kvalificeret ledelseshold i ATP, siger Torben M. Andersen, bestyrelsesformand i ATP.
– Bo Foged er respekteret i den finansielle sektor for hans meget stærke kompetencer, ikke mindst når det handler om strategi og eksekvering. Bo har både i rollen som finansdirektør og konstitueret direktør vist, at han har evnerne, erfaringen og kapaciteten til at løfte opgaven, siger han.
I forbindelse med at Bo Foged påtager sig det øverste ledelsesansvar i ATP, indtræder nuværende departementschef i Finansministeriet, Martin Præstegaard, i ATP’s koncernledelse som viceadministrerende direktør og vil ligeledes varetage rollen som finansdirektør.
– ATP spiller en helt særlig rolle i det danske velfærdssamfund. Med Martin Præstegaard bliver ATP’s ledelse yderligere styrket i arbejdet med at løfte den samfundsopgave, ATP løser både i forhold til at skabe økonomisk grundtryghed i Danmark og med at være en effektiv og sikker formidler af velfærdsydelser. Der står stor respekt om Martin Præstegaards kapacitet og kompetencer, og jeg er meget tilfreds med, at han er klar til at påtage sig denne vigtige opgave, siger Torben M. Andersen.
ATP’s fondsdirektør Kasper Ahrndt Lorenzen skifter til september til en nyoprettet stilling som koncerninvesteringsdirektør og Group CIO i PFA.
– Jobskiftet lå ikke umiddelbart i kortene, for jeg trives godt i ATP. Men på et tidspunkt i processen med PFA kunne jeg mærke, at lysten til at udfordre mig selv – på en mere kommerciel bane – var så stor, at jeg måtte slå til. Jeg ser meget frem til de nye udfordringer og til at bruge min viden og erfaring til gavn for PFA. Samtidig er jeg glad og også lidt stolt over alt det, vi har udrettet i ATP de senere år, siger Kasper Lorenzen.
Læs også ATP Ejendomme henter investeringsdirektør hjem fra Industriens Pension
Læs også Michael Nielsen stopper i ATP Ejendomme – ny adm. direktør på plads
Læs også ATP tjener 2,7 milliarder kr. på ejendomme i miserabelt år med massivt underskud (+)

Kommentarer

Seneste nyt

Transaktionsvolumen falder fra 30 til 19 milliarder kr. på halvt år

Investering, Transaktioner / torsdag 18. juli 2019

Svært at afsætte store lejligheder i København og Aarhus

Bolig / fredag 19. juli 2019

Internationale investorer går efter disse ejendomme i Danmark

Pluss, Investering, Transaktioner / torsdag 18. juli 2019

Colliers udvider vurderings- og rådgivningsteam til 30 mand

Erhvervsmæglere, Virksomheder og mennesker / torsdag 18. juli 2019

Google vil bygge mindst 15.000 boliger som led i byggeprojekt til 100 milliarder kr.

Pluss, Bolig, Investering / fredag 19. juli 2019

Estate Media Priserne: Fem kæmper om Projektprisen – giv din stemme

Estate Media Prisen / torsdag 18. juli 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Executive Assistant

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland