Sjælsø Management sikrer Balders første byggeri som bygherre

Da Balder i 2012 entrerede Danmark, var det ved opkøb af en række turnkey projekter, samt opkøb af eksisterende ejendomme. Strategien fremover beror dog i høj grad på egne projekter, hvor udviklingen af fem ejendomme bestående af mere end 1.000 nye lejemål allerede kommer til at stå klar i løbet af næste år.

Udsigten over Amager Fælled fra Balders nybyggede Fælledkanten

Nu har Balder med hjælp fra byggestyring af Sjælsø Management – som i øvrigt begge har Flemming Joseph Jensen som adm. direktør – fået de første 224 boliger klar til udlejning.

– Som bestiller og bygherre, er det intet mindre end en fornøjelse at overtage en ejendom i så høj en kvalitet, som er tilfældet. Projektforløbet har været smidigt og resultatet taler for sig selv. Sjælsø Management, Danielsen Architecture, Sweco samt de mange samarbejdspartnere der har medvirket til realiseringen af Fælledkanten, skal have den største tak for deres arbejde, siger Jacob Hovmøller, der er projektchef hos Balder.

Sjælsø Management står også for bl.a. at opføre de to hidtil planlagte Bovieran i Frederikssund og Hedehusene og sammen med Balder skal Sjælsø Management også udvikle 15.000 kvm byggeretter ved siden af Bovieran i Hedehusene.

Læs også Folketinget giver hjemmel til udvikling af naturgrunde i København

Læs også Regeringen: Brug for op til 7.500 flere boliger om året i hovedstaden (+)

Læs også NPV og mæglere i sag om vildledning

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder