Koncenton investerer igen i Aalborg

På den tidligere Eternitgrund i Aalborg centrum er to nyopførte boligejendomme solgt til Koncenton, som dermed har  udvidet porteføljen af boliger i det nordjyske. Der er tale om nyopførte investeringsejendomme bestående af i alt 145 lejligheder, som nu er færdigopførte.

– Aalborg har de seneste år oplevet en stor befolkningstilvækst, hvilket skaber et stort behov for boliger til unge, par og familier. Samtidig har mange af byens arbejdspladser vækst, ligesom universitetet tiltrækker studerende fra hele Jylland. Det har derfor på mange måder været nærliggende for Koncenton at udvide vores aktiviteter her, siger investeringsdirektør hos Koncenton, Oliver Peters.

Det er Nordicals i Aalborg, der har formidlet handlen af de to ejendomme på i alt cirka 12.600 kvm.

– Den tidligere Eternitgrund har over de sidste 10 år vist sit værd, ved at være et af de bolig- og udviklingsområder i Aalborg, som har været mest efterspurgte både fra lejere, som gerne vil bo i området – men også for investorerne, som køber ejendommene, der opføres i området, siger Mattias Manstrup, partner i Nordicals i Aalborg.

Hos sælger Enggaard, der er en af Aalborgs største ejendomsudviklere, er der stor tilfredshed med handlen, ikke mindst fordi salget gik til den helt rette køberprofil, siger direktør Carsten Enggaard.

Boligerne i de to ejendomme er funktionelle, lyse to- og treværelses lejligheder, alle med egen altan eller terrasse. Handlen blev gennemført som salg af et nøglefærdigt projekt fordelt i etaper, hvor begge parter kunne teste samarbejdet af, inden man gik videre med næste etape.

– Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Enggaard og Nordicals på dette projekt, og vi glæder os over at mærke stor interesse for lejlighederne, hvor størstedelen af lejemålene i dag er udlejet, siger Oliver Peters.

Læs også Danbolig søger indehavere til nye erhvervscentre

Læs også I denne by er udbud og efterspørgsel bedst i balance (+)

Læs også Toplinjen daler hos A. Enggaard, der ser afmatningen komme

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder