Aarsleff og Sweco lander ordre på 500 millioner kr.

Skagen Havn har valgt Per Aarsleff som entreprenør på etape 3-udvidelsen af havnen. Udvidelsen er den største i havnens historie og forventes at koste 500 millioner kr.

– Per Aarsleff er valgt efter et gennemsyn af de indkomne udbud. Aarsleff leverede bedst på parametrene omkring pris, tekniske løsninger og udførelse samt tidsplan og organisation. Vi kender Aarsleff godt, og de kender havnen, da de også har forestået etape 1 og etape 2 udvidelsen af Skagen havn, siger Niels Arnold Lund, bestyrelsesformand for Skagen Havn.

Ifølge ledelsen er der gang i butikken rundt omkring i Skagen Havn, og derfor er der brug for en udvidelse.

– Sidste år slog Skagen Havn omsætningsrekord samtidig med, at vi kunne byde velkommen til et rekordstort antal krydstogtgæster, se stor fremgang for godsomsætningen og igen slå danmarksrekord med landede fisk til en værdi på mere end én milliard kroner. Investeringen i havneudvidelsen skaber rammerne for flere gode resultater fremover, særligt for vores forretningsområder fiskeri og fiskeindustri samt gods, siger Willy B. Hansen, adm. direktør for Skagen Havn.

Per Aarsleff samarbejder om opgaven med Rohde Nielsen, Sweco og VG Entreprenør. Cowi er Skagen Havns byggerådgiver på projektet. Det er ikke lang tid siden, at Per Aarsleff vandt en anden stor havneudvidelse i nabohavnen i Frederikshavn.

Læs også Per Aarsleff bag ny stor havneudvidelse

Læs også Newsec-partner glædes over salg af udviklingsejendomme på sekundære placeringer (+)

Læs også Eksklusiv analyse: Her er der mest brug for byggeri til seniorer (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder