Adm. direktør Lars Pærregaard, Kereby (tidligere 360 North)

Blackstone udnævner Lars Pærregaard til CEO for danske ejendomme

Blackstone har udnævnt Lars Pærregaard til CEO for 360 North, der varetager koncernens investeringer i danske ejendomme.

– Jeg ser frem til at lede 360 Norths indsats for at levere den højeste servicekvalitet for vores beboere, mens vi fortsætter med at investere i porteføljen og skabe jobs. Der vil særligt være fokus på at renovere boliger, vedligeholde bygningerne, styrke bæredygtigheden og bidrage til at afhjælpe boligmanglen i København ved at tilføje flere boligenheder i markedet, siger Lars Pærregaard.

Blackstone har været i en mediestorm i forbindelse med selskabets opkøb af ældre ejendomme med modernisering for øje. Efterfølgende blev selskabets danske samarbejdspartner 360 North købt af Blackstone og den tidligere adm. direktør Niels Jansson stoppede.

– Sammen med Lars og den øvrige ledelse vil vi bygge videre på den gode drift i 360 North, hvor beboerne og det omkringliggende samfund er udgangspunktet for alle vores aktiviteter. Vi er meget tilfredse med, at Lars har takket ja til at lede virksomheden, siger James Seppala, Head of European Real Estate i Blackstone.

Lars Pærregaard har tidligere været Investment Manager hos SG Nordic med ansvar for investeringer i og udvikling af detailejendomme og advokat i MAQS, i Plesner samt i Philip og Partnere (nu en del af Bech-Bruun). 

Blackstone er en globalt førende ejendomsinvestor. Blackstones ejendomsforretning blev grundlagt i 1991 og har cirka 140 milliarder USD under forvaltning. Blackstones ejendomsportefølje omfatter områderne hotel, kontor, detail, industri og bolig i USA, Europa, Asien og Latinamerika. Blackstones ejendomsforretning driver også en førende ejendomsfinansieringsplatform og forvalter børsnoterede Blackstone Mortgage Trust.

Læs også Ugen i Ejendom fra 11. maj, hvor vi her på Estate Media netop anbefaler Blackstone at satse på Lars Pærregaard. Den kan du læse eller genlæse her

Læs også Blackstone køber boligejendomme på Amager for trecifret millionbeløb (+)

Læs også Disse investorer dominerede i første kvartal (+)

Læs også Blackstone køber 360 North

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder