Tidligere offentliggjort illustration af NPV’s bolig- og butiksprojekt i Vejle. Illustration: Årstiderne Arkitekter
Tidligere offentliggjort illustration af NPV’s bolig- og butiksprojekt på Posthusgrunden i Vejle. Illustration: Sweco Architects

Frygt for butiksdød – NPV ændrer projekt markant

Politikerne og handelslivet i Vejle har udtrykt stor bekymring for omfanget af butiksarealer i NPV’s boligprojekt på Postgrunden i Vejle. NPV har dog også haft svært ved at udleje de 27.000 kvm og arealet bliver nu skåret ned til 10.000 kvm, hvoraf 4.000 kvm er blevet udlejet til Kvickly.

Det er 63 procent færre butikskvm, og ændringerne får også indflydelse på antallet af parkeringspladser, da der ikke vil blive brug for så meget parkering længere.

– Vi er ikke tonedøve, siger Jens Schaumann til Vejle Amts Folkeblad.

De mange nye boliger i det 96.000 kvm store projekt spænder lige fra ungdomsboliger over alment og privat udlejningsbyggeri til ejerlejligheder. Projektet skal med Jens Schaumanns ord åbne op for, at alle Vejle-borgere uanset indkomstgrundlag får mulighed for at bo helt centralt i en grøn oase med samtidig umiddelbar adgang til bymidtens pulserende liv og kulturudbud.

Det er Årstiderne Arkitekter, der har tegnet byggeriet.

Læs også NPV vil opføre nyt BIG-indkøbscenter på Sjælland

Læs også NPV og mæglere i sag om vildledning

Læs også – Det skal være det rigtige projekt, når vi investerer for over 1 milliard kr. (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder