Foto: Sine Fiig

Nordicals skal stå for Coops køb, salg og leje af ejendomme

Som Danmarks største kæde af dagligvarebutikker med mere end 1.200 butikker landet over har Coop Danmarks løbende udskiftning af lejemål, køb af nye ejendomme eller salg fra den eksisterende ejendomsportefølje. Det er nogle af de opgaver, der fremover skal løses af Nordicals.

I lighed med Coop har Nordicals en bred repræsentation med 23 forretninger rundt om i landet.

– For os er det vigtigt at have stærke strategiske partnere med indgående kendskab til markedet såvel overordnet som lokalt og kan se udviklingsmulighederne alle de steder, hvor vi selv er stærkt repræsenteret med butikker. Med samarbejdsaftalen er alle vilkår lagt i faste rammer, og det optimerer mange processer, så vi hurtigere og mere effektivt kan agere i markedet, når vi indgår en aftale med Nordicals, siger ejendomschef Flemming Møller Hansen, Coop Ejendomme.

Coop driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Coop.dk samt datterselskaberne Irma og Fakta – til sammen cirka 1.200 butikker landet over, hvilket gør Coop til den dagligvarekæde med flest butikker.

Koncernen ejer og driver selv cirka 300 af de ejendomme, som huser butikker, samt et halvt hundrede boligudlejningsejendomme. Dertil kommer cirka 600 lejemål, mens et mindre antal brugsforeninger selv ejer deres lokaler. Samlet har Coop-koncernen en ejendomsportefølje til en værdi af cirka 4 milliarder kr.

– Vi har arbejdet med koncernen i en årrække, men nu har vi fået struktureret samarbejdet endnu bedre og lagt alt i faste rammer. At vi er den største kæde og samtidig har en utrolig stærk lokal repræsentation er årsagen til, at vi er blevet valgt som en af deres partnere. Vi har netværket på tværs og kan dermed sparre endnu bedre om mulighederne i et marked i konstant bevægelse, siger partner og erhvervsmægler Steen Royberg fra Nordicals Aalborg.

Læs også Succesopskrift trækker folk til shoppingcentre (+)

Læs også NPV vil opføre nyt BIG-indkøbscenter på Sjælland

Læs også TK Development skifter navn og henter ny profil til bestyrelsen

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder