Estate Media –

Nyheder – Danmark

AG Gruppen sælger Amager Strand-projekt til Patrizia

AG Gruppen har solgt et nyt boligprojekt bestående af 76 lejligheder på Amager Strandvej til investeringsselskabet Patrizia. Det mere end 8.500 kvm store projekt er tegnet af Holscher Norberg Arkitekter og ventes færdigt til indflytning allerede til sommer næste år.

Martin Burlund

tirsdag 28. maj 2019 8:49

Projektudviklingsselskabet AG Gruppen har solgt et boligprojekt bestående af 76 nye lejligheder på Amager Strandvej i København til investeringsselskabet Patrizia. Colliers har været mægler på sagen, mens Plesner og Accura har repræsenteret hhv. sælger og køber.

Projektet opføres på en tidligere industrigrund, hvor metalvarefabrikken Baltic førhen havde til huse, men som nu transformeres til i alt 8.641 kvm eksklusive boliger og erhverv lige ud til Amager Strandpark. Den tidligere fabrik er revet ned, og projektet, som går under navnet No. 130, er under opførelse.

– Vi har fra starten lagt stor vægt på respekten for den særlige ånd, arkitektur og kulturhistorie, som præger denne del af Amager. Det betyder, at der går en lige linje fra det rekreative naturmiljø tæt på havet, før industrien kom til, til fremtidens blandede boliger, der også præges af nærheden til vandet og det grønne, runder Robin Feddern af.

Afslutningen af projektet på Amager Strandvej 130 vil samtidig markere afslutningen på et af de sidste større projekter i byudviklingsområdet Amager Strandpark. Området har gennem de seneste 10 år har udviklet sig fra et nedslidt industrikvarter til et nyt attraktivt boligkvarter i København. AG Gruppen har udviklet og opført mere end 300 nye boliger, kontorer og butikker ved Amager Strand.

Projektet er tegnet af Holscher Nordberg arkitekter, og de nye beboere kommer til at nyde godt af den kystnære beliggenhed, optimal udnyttelse af de rekreative muligheder og uderummene med bl.a. altaner eller terrasser til hver enkelt bolig.

Flere får udsigt til Øresund og alle har adgang til skønne, grønne områder i et bynært miljø, som er nemt at komme til og fra. Derudover etableres grønt tag, parkeringskælder, gårdrum og rekreative grønne områder, der udnytter den bevaringsværdige beplantning på grunden som en del af det nye landskabsprojekt.

Når projektet står færdigt til næste år, bliver det med 76 nye, moderne og forskellige bylejligheder samt 2 erhvervslokaler i stueetagen lige overfor Amager Strandpark og tæt storbyens pulserende liv.

– Det har været vigtigt for os at sikre en diversitet i disponeringen af lejlighederne, som matcher de krav, der stilles af nutidens blandede familieformer og mangfoldigheden i byen, siger adm. direktør i AG Gruppen Robin Feddern.

Læs også Konkurrerende erhvervsmæglere går sammen om salg af 180.000 kvm byggeretter

Læs også Koncenton køber 8.000 kvm boligprojekt i Hillerød af AG Gruppen

 

Kommentarer

Seneste nyt

Ugen i Ejendom: Går det dårligt – næh…ikke rigtigt

Ugen i ejendom / fredag 16. august 2019

Aberdeen køber 8.000 kvm logistikejendom i Taastrup

Pluss, Industri og logistik, Transaktioner / torsdag 15. august 2019

Store forventninger til nyt 65.000 kvm flerbrugerhus i Ørestad

Pluss, Kontor / fredag 16. august 2019

Hoffmann henter afkast på over 5 procent hjem for 7. år i træk

Entreprenører, Byggeri / fredag 16. august 2019

V. Løwener sælger sidste del af ejendomsporteføljen

Lager og logistik, Transaktioner / torsdag 15. august 2019

Copenhagen Capital køber ejendom til 62 millioner kr.

Transaktioner / torsdag 15. august 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Property manager/ejendomsadministrator

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland