S vil fjerne milliarder fra byggeriet

I Socialdemokratiets 2025-plan, oplyser partiet, at man vil flytte penge fra rammen til offentlige investeringer og ind i det økonomiske råderum. Der er ifølge flere medier tale om 14 milliarder kr. mod 2025

Dansk Byggeri kritiserer i stærke vendinger, at Socialdemokratiet lægger op til at bruge færre penge på offentligt byggeri end hidtil antaget for i stedet at bruge pengene i blandt andet den offentlige sektor.

– Det er kritisabelt, at Socialdemokratiet vil bruge den offentlige investeringsramme som en malkeko, siger cheføkonom i Dansk Byggeri, Bo Sandberg.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder