Estate Media –

Nyheder – Danmark

Cobblestone øgede omsætningen med 44 procent i 2018

Danmarks tredjestørste full-service ejendomsforvalter, Cobblestone, oplever betydelig fremgang på bundlinjen. Nye investeringer skal sikre yderligere vækst i 2019.

Evendomsforvalteren Cobblestone fik i 2018 vækst både på top- og bundlinje. Cobblestone øgede sin nettoomsætning med 44 procent fra 41,8 millioner kr. i 2017 til 60,3 millioner kr. i 2018. Samtidig voksede årets resultat efter skat fra 2,36 millioner kr. til 6,2 millioner kr.

– Cobblestone har mere end indfriet de forventninger, vi havde stillet til 2018. Året og overskudsgraden har været præget af en, for branchen, ret betydelig vækst inden for alle segmenter inden for ejendomsadministration. Det har først og fremmest været muligt, fordi vi har opbygget en stærk og stabil organisation, der leverer en høj kvalitet og fleksibilitet i ydelserne til vores ambitiøse og krævende kunder. Vores medarbejdere leverer hver dag en fantastisk stabil og engageret service – på kundernes præmisser, siger adm. direktør, Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone.

Cobblestones hovedaktivitet har i lighed med tidligere år været administration af fast ejendom på kontraktbasis. Omsætningen fordeler sig med ca. halvdelen på administration af ejer- og andelsboligsegmentet og den anden halvdel på administration, forvaltning og rådgivning af professionelle ejendomsejere af investeringsejendomme.

– Den anden forklaring på væksten er, at vores forretning får stadig flere ben at stå på. Udover administrationsdelen tilbyder vi en række rådgivningsydelser fortrinsvis til de professionelle ejendomsinvestorer, som har brug for bistand i en stadig mere kompleks kontekst. Det er f.eks. ad hocrådgivning i forbindelse med due diligence, implementering af proptech, driftsoptimering og særligt inden for det finansielle område, siger Rasmus Juul-Nyholm.

Cobblestone Gruppen, som består af en række søsterselskaber til Cobblestone, leverer også samlet set fremgang. De fire selskaber Cobblestone Facility Management, Plan1 Cobblestone Architects, Cobblestone Hotel Asset Management og Heimdal Nordic kan tilsammen notere sig en omsætning på knap 42,4 milioner kr. mod 31,1 millioner kr. i 2017. Alt i alt runder gruppens omsætning i 2018 således 100 millioner kr.

– I forhold til hele Cobblestonegruppen forventer vi også fortsat omsætningsvækst i næste regnskabsår. Vi foretager betydelige investeringer i nye koncepter, produkter og proptech-løsninger, der skal konsolidere selskabets position som en fleksibel og udviklingsorienteret ejendomsforvalter i ”premium-segmentet”. Herudover påbegyndte vi den 1. januar opgaven med at administrere pensionsselskabet Pensams danske ejendomsportefølje indeholdende 1.620 boliglejemål på tilsammen 258.000 kvadratmeter samt tre OPP p-huse. Det vil også kunne ses på det kommende regnskab, siger Rasmus Juul-Nyholm.

Læs også Ejendomsaktører investerer i udviklingen af proptech og vil have andre til at gøre det samme

Læs også Tidligere Gaihede- og Bech-Bruun-profil ny adm. direktør hos Plan 1 Cobblestone Architects

Kommentarer

Seneste nyt

Her er Danmarks PropTech-miljø

PropTech / onsdag 21. august 2019

Alma Property Partners åbner kontor i Danmark med ny landechef

Investering, Virksomheder og mennesker / onsdag 21. august 2019

Almen boligforening bygger 226 boliger i Carlsberg Byen

Bolig, Byggeri, Investering, København / onsdag 21. august 2019

Kullegaard finder nye direktører og udvider ejerkredsen

Arkitektfirmaer, Virksomheder og mennesker / onsdag 21. august 2019

Scandinavian Shopping Center Partners køber jysk center med 35 butikker

Pluss, Investering, Retail, Transaktioner / tirsdag 20. august 2019

Niam sælger 16.000 kvm til Region Hovedstaden

Pluss, Investering, København, Transaktioner / tirsdag 20. august 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Property manager/ejendomsadministrator

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland