Bygherrerådgivere fundet til storstilet børneunivers

Børne- og ungeuniverset indeholder fremtidssikrede og unikt indrettede arealer for ca. 1100 elever og medarbejdere. Det opføres som en del af det store byudviklingsprojekt på Stigsborg Havnefront, der også kommer til at rumme plejehjem, erhverv, grønne og maritime rekreative områder, foruden boliger til de 7-8.000 nye beboere i området.

Det samlede team består af hovedrådgivninger DK-2 bygherrerådgivning samt underrådgiver Norconsult-Kaai, Cfbo, Sloth Møller og Smak. Hvis kommunen udnytter en option om at gøre det til et OPP-projekt tilknyttes også pwc samt Bech Bruun.

– Vi er enormt stolte over at vinde det her udbud og mindst lige så spændte på at komme i gang. Der er jo lagt op til, at universet skal være et flagskib for skole- og dagtilbud i landets 3. største kommune. De ambitioner glæder vi os til at udfolde, så vi får skabt et univers, som tusinder af børn og unge vil give liv i mange kommende generationer, siger Erik Bjærge Alrø, der er bygherrerådgiver ved DK-2.

Det samlede skole- og dagtilbud står klar til indflytning i 2023.

Læs også Toplinjen daler hos A. Enggaard, der ser atmatningen komme

Læs også Nye ejerlejligheder skal have dele-Tesla og hønsegård (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder