Et af de steder, hvor der bygges mange projektboliger er i Københavns sydhavn. (Foto: NPV)

NPV og mæglere i sag om vildledning

Mere end 25 købere planlægger ifølge Finans en erstatningssag mod NPV, der har opført lejlighederne, da køberne mener, at det er NPV, der står bag vildledningen. I forvejen er Forbrugerombudsmanden i gang med at undersøge en anden sag om vildledning med NPV og Danbolig.

I denne sag, er der tale om salget af 182 ejerlejligheder i Engholmene i det nye Sydhavn i København. Mange af lejlighederne ligger i første række til vandet med udsigt over Amager Fælled.

Dansk Ejendomsmæglerforening afviser, at ejendomsmæglerkæderne Danbolig og Home har gjort noget forkert.

– En køber skal selvfølgelig som udgangspunkt kunne stole på det materiale, som man får udleveret fra ejendomsmægleren, men man skal huske på, at der er tale om et salgsprospekt, som bygherre har udarbejdet, og som mægleren blot videreformidler, fordi lejlighederne jo ikke er bygget endnu, siger Anders Palmkvist, vicedirektør i Dansk Ejendomsmæglerforening, som afviser, at mæglerne har et juridisk ansvar.

Læs også Danbolig afbryder samarbejdet med Hald-koncernen

Læs også PKA investerer 1,2 mia. kr. i 430 boliger på Enghave Brygge

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder