(foto: Fokus Asset Management)

Fokus Asset Management indgår partnerskab med ELF Development

ELF Development har igennem længere tid analyseret og vurderet forskellige muligheder, og på den baggrund er det besluttet at foretage strategiske ændringer af organisationen. Som en del af det tætte samarbejde flytter to medarbejdere fra ELF Development med over til Fokus Asset Management, som skal hjælpe med at forvalte porteføljen.

– Det har været afgørende for os at finde en strategisk samarbejdspartner, som deler og arbejder ud fra samme værdisæt og grundprincipper som os. ELF Development er en familieejet virksomhed, og Fokus er ejet af selskabets stiftende partnere. Det gør os agile og i stand til at træffe hurtige beslutninger, når der er behov for det. Fokus har viden og kompetencer in-house til at forvalte og udvikle vores ejendomme optimalt, og samtidig har de en størrelse, der gør dem i stand til at have fuldt fokus på den enkelte kunde og ejendom, siger Ludvig Find.

Der er tale om et fremtidigt tæt samarbejde, som skal trække på spidskompetencer fra begge organisationer.

– Vi er meget glade for at få lov til at bruge vores kompetencer indenfor aktiv forvaltning af ejendomme til at skabe stærke afkast for ELF Development. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen, til at lære af hinanden og til at sikre, at den overordnede ejendomsstrategi eksekveres på bedste vis, siger Tonny Nielsen, adm. direktør i Fokus Asset Management.

ELF ser sig selv som udviklere, og derfor giver det mening at benytte kompetencerne hos Fokus Asset Management og fokusere på kerneforretningen.

– Asset management-aftalen er en del af vores strategi om at styrke vores forretningsmodel. Udvikling af boligprojekter og byområder er vores spidskompetence, der har vi stor erfaring og en stærk track record, og efter vores opfattelse er Fokus blandt de bedste i markedet indenfor asset management. Det er en kraftfuld konstellation, som vi har store forventninger til, siger Ludvig Find, adm. direktør i ELF Development.

Læs også ELF Development ansætter erfaren profil som direktør til Aarhus-udvidelse

Læs også Newsec Datea skifter navn efter underskud og omstilling

Læs også Formuepleje køber boligejendomme i Aarhus for trecifret millionbeløb

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder