Estate Media –

Nyheder – Danmark

Ny ejendomsdirektør og ejendomschef hos Formuepleje

Pernille Lyngsø, der kommer fra ejendomsmæglerkæden Home, bliver ny ejendomschef i Formuepleje Ejendomme. Ejendomsinvesteringschef Bettina Movang er samtidig udnævnt til ejendomsdirektør, mens Formuepleje Ejendommes Advisory Board er blevet udvidet fra tre til fire medlemmer, da tidligere ejendomsdirektør Lars-Erik Larsen er indtrådt som det fjerde medlem.

Martin Burlund

fredag 10. maj 2019 13:10

Formuepleje har set behov for øget bemanding på ejendomsfronten efter lancering og fuldtegning af den tredje ejendomsfond. På den baggrund har Formuepleje Ejendomme udnævnt 51-årige Pernille Lyngsø til ny ejendomschef.

Hun har siden 1989 har arbejdet hos ejendomsmæglerkæden Home i Aarhusområdet som både bolig- og erhvervsmægler og begynder i det nye job mandag den 13. maj, hvor hun blandt andet får til opgave at sikre kontrollen med driften af de ejendomme, som Formuepleje investerer i og hjælpe med køb og salg af ejendomme.

Læs også Formuepleje på vej med ny ejendomsfond

Derudover har ejendomsinvesteringschef Bettina Movang overtaget rollen som ejendomsdirektør i Formuepleje Ejendomme. Her afløser hun Lars-Erik Larsen, der nu er blevet en del af Advisory Board i Formuepleje Ejendomme. Bettina Movang kom til Formuepleje i august 2018 og er uddannet advokat fra erhvervsadvokatfirmaet Bech-Bruun, hvor hun beskæftigede sig med rådgivning inden for fast ejendom.

– Vi glæder os meget til at få Pernille Lyngsø med ombord og fortsat at kunne trække på Lars-Erik Larsens stærke kompetencer via vores Advisory Board. Vi har store ambitioner og er både kræsne og konservative i vores tilgang, når vi leder efter egnede ejendomme at investere i, siger Bettina Movang.

Lars-Erik Larsen blev ejendomsdirektør, da Formuepleje i slutningen af 2017 gik ind i det nye forretningsområde og har været en væsentlig faktor i, at Formuepleje Ejendomme er kommet godt fra start.

Med Lars-Erik Larsens indtræden i Advisory Board udvides antallet af medlemmer fra tre til fire. De tre øvrige medlemmer er Lone Bøegh Henriksen, indehaver af 10 home-forretninger, Henrik Jensen, adm. direktør for De Forenede Ejendomsselskaber og Erik Andresen, udviklingsdirektør og medejer af Nybolig Erhverv.

– Vi har rejst næsten 400 millioner kroner i kundekapital i de tre første ejendomsfonde og har efterhånden opbygget en ejendomsportefølje for 1,5 milliarder kroner. Det er en markant udvikling på kort tid, siden vi i slutningen af 2017 gik i gang med ejendomsinvesteringer som nyt forretningsområde. Det stiller nogle store krav til de kompetencer, vi kan trække på, og det kræver flere stærke kræfter, der kan hjælpe med at sikre udviklingen på et forretningsområde, som vi forventer vil vokse endnu mere i Formuepleje-regi, siger Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje.

Læs også Formuepleje lander aftale med ejendomsadministrator

Læs også 2E Bolig del af stort boligprojekt i Brøndbys nye bydel

Kommentarer

Seneste nyt

Dansk-udenlandsk investorkreds køber sjællandsk shoppingcenter for omkring 30 millioner kr.

Pluss, Investering, Retail, Transaktioner / tirsdag 15. oktober 2019

Colliers: Transaktionsvolumenen vokser fra 8 til over 25 mia. kr. på et kvartal

Pluss, Erhvervsmæglere, Investering, Transaktioner / tirsdag 15. oktober 2019

Logistic Contractor forstærker i Danmark med projektleder

Industri og logistik, Virksomheder og mennesker / tirsdag 15. oktober 2019

To tidligere boligdirektører træder til efter fritstilling af direktør i Helsingørs største boligselskab

Virksomheder og mennesker / tirsdag 15. oktober 2019

Thylander-fond køber 5.651 kvm opløst andelsboligejendom med 80 boliger

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / mandag 14. oktober 2019

Nordjysk entreprenør firedobler bundlinjen: Vi skal ikke vækste for enhver pris

Regnskab og resultater, Entreprenører / tirsdag 15. oktober 2019

Kommende konferencer

Tirsdag den 22. oktober kl. 09:00

Tagboliger og altaner

– udvikling, projekter og rentabilitet

Torsdag den 24. oktober kl. 09:00

Udviklings- og investeringsmuligheder i jyske byer

- få del i væksten provinsen

Jobmarked

Nyeste opslag

Account Manager

     

Projektleder til konferencer og events

     

     

Projektudviklingsdirektør

       

Estate Podcast


Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland