RED udlejer tre etager i strøgejendom

Den danske it-iværksættervirksomhed Peakon får centralt placerede rammer for fortsat vækst, når de til juni flytter ind i deres nye domicil på Strøget i København. Der er nærmere bestemt tale om 1.600 kvm fordelt på tre etager på Frederiksberggade 11. Kontorteamet hos RED gennemførte udlejningen af kontoret.

Ombygningen af lokalerne er i fuld gang for at kunne være klar til indflytningen om halvanden måned, hvor medarbejderne fra Peakon rykker fra det nuværende kontor på Langebrogade, som er blevet for småt til den hastigt voksende virksomhed. Peakon er vokset fra fire stiftere i 2015 til 180 medarbejdere fordelt på fem placeringer i London, New York, København, Berlin og Auckland.

– Vi har fordoblet medarbejderantallet hvert år i fire år. Det giver naturligvis nogle udfordringer, når de fleste udlejere kræver at man binder sig i minimum fem år, siger medstifter og Chief Technical Officer, Christian Holm, der får hjælp af indretningskonsulenter hos danske Spatial Code til at indrette kontorerne.

Ofte vil parkering være en udfordring på så centralt beliggende et lejemål, men for Peakon stod dette slet ikke på ønskesedlen.

– Vi ledte efter et kontor i et område med liv og cafémiljø, som kan servicere både medarbejdere og kunder. Samtidig skulle det ligge centralt, da mange af vores medarbejdere cykler, og tæt på én af de store stationer, da vi har en del svenske medarbejdere, som kommer med toget. Og så måtte det gerne være anderledes og i nordisk stil for at understrege vores nordiske ophav og værdier, siger Christian Holm.

Bygningen er opført omkring år 1900 inspireret af renæssancens arkitektur og har privat tagterrasse. Cushman & Wakefield │RED havde været i kontakt med Peakon i knap et år, før Frederiksberggade blev kommissioneret og viste sig at være det helt rigtige lejemål for Peakon.

Læs også Sådan bliver fremtidens kontor hos DFDS (+)

Læs også AKF i vækst: – Derfor valgte vi at flytte til Nordvest (+)

Læs også Fra kritiker til køber og udvikler: Sådan vil ATP bygge på Vibenshus Runddel (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder